Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Ξανά μαζί Χανταμπάκης – Αγγελόπουλος

Survivor: Ξανά μαζί Χανταμπάκης – Αγγελόπουλος

Λίγες ημέρες πριν από το grande finale του Survivor και το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι θα έχουν στραμμένα τα βλέματά τους στην πολυαναμενόμενη συνάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Στέλιο Χανταμπάκη για τις ανάγκες του μεγάλου τελικού όπου θα κληθούν να δώσουν το παρών όλοι οι παίκτες που πέρασαν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Έχουν περάσει μήνες από τότε που αποχώρησε από το Survivor ο Στέλιος Χανταμπάκης, αλλά οι δύο παίκτες της ομάδας των διασήμων έχουν συνδεθεί στενά στη συνείδηση του κόσμου, με τον παρουσιαστή να έχει βρεθεί στη δίνη του κυκλώνα από το φανατικό κοινό για τη στοχοποίηση του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Μετά τον διωγμό του Γιώργου Αγγελόπουλου από την ομάδα των μαχητών στο πρώτο επεισόδιο, ο Ντάνος βρέθηκε από το πουθενά στην ομάδα των διασήμων, έχοντας ασυλία για την πρώτη εβδομάδα στη νέα του ομάδα. Τα πράγματα όμως στους “κόκκινους” δεν κύλησαν ομαλά για το μεγάλο φαβορί του Survivor που βδομάδα με τη βδομάδα βρισκόταν υποψήφιος για αποχώρηση και είχε βρεθεί στο περιθώριο με τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Γιώργο Χρανιώτη.

Ήταν ανεπιθύμητος και του το έδειχναν με κάθε τρόπο και κυρίως στα Συμβούλια του Νησιού όπου είχε μόνιμη θέση στους υποψήφιους για αποχώρηση. Οι επικοί καβγάδες με τον Στέλιο Χανταμπάκη στην παραλία των διασήμων εκτόξευσαν τη δημοτικότητά του, με το κοινό να τάσσεται στο πλευρό του και να στέλνει πίσω στην Ελλάδα τα μέλη της περιβόητης “κλίκας” των διασήμων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Όλα ξεκίνησαν από τις περιβόητες ανταλλαγές πραγμάτων με ντόπιους για λίγο φαγητό που αποκαλύφθηκαν καιρό μετά στο Συμβούλιο του Νησιού από τον Σάκη Τανιμανίδη, με το φανατικό κοινό να δίνει τη “ρετσινιά” του ρουφιάνου στον παρουσιαστή. Ενώ μέχρι τότε οι παίκτες των διασήμων μιλούσαν πάντα με μισόλογα χωρίς να αποκαλύπτεται τι τραγικό είχε κάνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος και τον έβγαζαν συνέχεια προτεινόμενο για αποχώρηση, με την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη μάθαμε περί ανταλλαγών για λίγο φαγητό.

Η αρχή όμως είχε γίνει με την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη που στο Συμβούλιο του Νησιού επέλεξε να μην αποχαιρετήσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο, υποστηρίζοντας πως κέρδισε το ψέμα και η αδικία. Σειρά μετά πήρε ο Στέλιος Χανταμπάκης με την κίνηση ματ της Ειρήνης Παπαδοπούλου να τον βγάλει στη σέντρα απέναντι στον μεγάλο φαβορί του Survivor. Το φανατικό κοινό πήρε την “εκδίκησή” του για τον Ντάνο και έθεσε εκτός Survivor τον Στέλιο Χανταμπάκη που αναδείχθηκε στον πιο μισητό παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης για τη στάση του στο παιχνίδι.

Ακολούθησαν οι αποχωρήσεις του Λάμπρου Χούτου, της Λάρουρα Νάργες, του Κώστα Κοκκινάκη, παικτών που είχε βάλει στη μαύρη λίστα το φανατικό κοινό για τη στοχοποίηση του Γιώργου Αγγελόπουλου, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να καταφέρνει ως ενός σημείου να τη γλιτώνει ως δια μαγείας και να φτάσει ένα βήμα πριν από το grande finale του Survivor.

Μόλις ορισμένοι από τους παίκτες συνειδητοποίησαν την απήχηση του Γιώργου Αγγελόπουλου στην Ελλάδα άρχιζαν να αλλάζουν τη στάση τους, ενώ άλλοι συνέχισαν στην ίδια γραμμή, προσπαθώντας να μειώσουν την αξία του. Οι δηλώσεις και οι αποκαλύψεις για τα όσα συνέβαιναν στο Survivor κατάφερναν ωστόσο να φέρνουν σε ολοένα και δυσμενέστερη θέση τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Οι δύο πρώην συμπαίκτες θα συναντηθούν και πάλι στον μεγάλο τελικό είτε ο Ντάνος καταφέρει τελικά να φτάσει μέχρι εκεί είτε όχι, αφού όλοι οι παίκτες θα δώσουν το παρών. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνάντηση των παικτών καιρό, καθώς ενδέχεται να αποκαλυφθούν ακόμα περισσότερα πράγματα που δεν γνωρίζαμε, με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να έχει δείξει ότι δεν μασάει τα λόγια της.

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler: Επική ανατροπή! Χαμός με ασυλία και αποχώρηση!

Survivor: “Σφαγή” Σπαλιάρα – Αναγνωστόπουλου για τον Αγγελόπουλο! [vid]

Survivor: Το Twitter ξέρει πού πήγε ο μισθοφόρος!

Θάνατος στο Survivor! Με μαύρα περιβραχιόνια στο τελευταίο αγώνισμα

Survivor: Επικό γείωμα Αγγελόπουλου σε Μάριο για την ασυλία! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε