Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Ξεμοναχιάστηκαν Αγγελόπουλος – Βαλαβάνη! Χαμός για τη “φιλική αγκαλιά” [vid]

Survivor: Ξεμοναχιάστηκαν Αγγελόπουλος – Βαλαβάνη! Χαμός για τη “φιλική αγκαλιά” [vid]

Φαίνεται πως ως δια μαγείας μετά την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη να αλλάζουν οι ισορροπίες και να αποκαθίστανται οι σχέσεις μεταξύ των παικτών της ομάδας των διασήμων.

Αγγελόπουλος και Βαλαβάνη μετά την επεισοδιακή κόντρα τους στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor ήρθαν πιο κοντά και αποκατέστησαν την τεταμένη σχέση τους που είχε πυροδοτήσει προβλήματα στην ομάδα των διασήμων.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέλεξαν να απομονωθούν στην παραλία και να λύσουν τις διαφορές τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέματα των συμπαικτών τους που χάρηκαν για τη συμφιλίωσή τους. “Συζητήσαμε με την Ευρυδίκη, το κύριο κομμάτι της συζήτησής μας ήταν μια αγκαλιά και υπήρχε διάθεση και από τις δύο πλευρές να γίνει κάτι τέτοιο. Ήταν καθαρά μία φιλική και προς αποκατάσταση της οποιασδήποτε ζημιάς και των δύο πλευρών αγκαλιά, καθόλου πονηρή, αντρίκια από την πλευρά της αν μου επιτρέπεται γιατί έκανε το πρώτο βήμα και για μένα δεν υπάρχει τίποτα με την Ευρυδίκη. Ούτως ή άλλως δεν υπήρχε αλλά μέσα σε αυτό το θολό τοπίο και την παρεξηγημένη ίσως εικόνα μου, απ’ ό,τι μου είπε, τοποθετήθηκε με αυτόν τον τρόπο που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο μου είπε στην πεντάλεπτη κουβέντα μας. Κατάλαβε κάποια πράγματα διαφορετικά; Ίσως επηρεάστηκε από κάποιες καταστάσεις; Για μένα δεν υπάρχει τίποτα, μου έλυσε κάθε ερωτηματικό και δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσά μας που να μας σκιάζει”, είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Λάουρα Νάργες πίστευε στη συμφιλίωσή του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. “Εύχομαι να κάνει το βήμα ο Ντάνος και από την άλλη να υπάρξει και το νεράκι στο κρασί που είμαι σίγουρη πως θα υπάρξει γιατί είναι αρκετά πρόθυμη η Ευρυδίκη. Όπως και όλη η ομάδα να πει ok και να κάνουμε ένα πραγματικό restart αν το θέλει και η άλλη πλευρά που φαντάζομαι πως θα θέλει”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε