Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Survivor: Μπηχτή Μάριου σε Σπαλιάρα για στημένα παιχνίδια [vid]

Survivor: Μπηχτή Μάριου σε Σπαλιάρα για στημένα παιχνίδια [vid]

Ο Μάριος στο χθεσινό Survivor κατηγόρησε τον Σπαλιάρα ότι στήνει παιχνίδια! “Λυπάμαι άμα δω να δίνονται παιχνίδια από ανθρώπους για κάποιο άλλο σκοπό…”

Στημένα παιχνίδια στο Survivor; Και όμως το ακούσαμε και αυτό και μάλιστα ανάμεσα σε παίκτες μέσα στην ίδια ομάδα. Ο Γιάννης Σπαλιάρας κατηγορείται από τον Μάριο ότι στήνει παιχνίδια και δηλώνει αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου…

«Είχα τέσσερις νίκες, τα παιδιά από απέναντι είχαν τρεις. Αν κέρδιζαν, είτε η Ευρυδίκη τον Γιάννη, είτε ο Γιώργος τον Κώστα, θα έπαιζαν μαζί μου άλλο ένα ματς. Κέρδισαν τα δύο παιδιά και πήρα εγώ την ατομική ασυλία. Τους ευχαριστώ γι’ αυτό, όμως, θα σταθώ στο ότι λυπάμαι άμα δω, που δεν νομίζω να το έχω δει μέχρι τώρα, να βλέπω να δίνονται παιχνίδια από ανθρώπους για κάποιο άλλο σκοπό. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Και ειδικά τώρα περισσότερο που είναι ατομικό», είπε ο Μάριος Ιωαννίδης στο χθεσινό Survivor στο Συμβούλιο του Νησιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αμέσως ζήτησε τον λόγο για να ξεκαθαρίσει: «Σίγουρα δεν πέρασε από το μυαλό μου να κάτσω να χάσω γιατί με έναν τρόπο έχω μάθει να αγωνίζομαι και άλλωστε είμαι ο μόνος από τους Μαχητές που στο παιχνίδι της ασυλίας κέρδισε και τον Ντάνο και την Ευρυδίκη. Απλά είχα μια πικρία σε περίπτωση που χάσω, αν θα το εκτιμήσουν τα παιδιά. Σε καμία περίπτωση ποτέ δεν θα έστηνα ένα παιχνίδι ή θα καθόμουν να χάσω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο χθεσινό Survivor:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η αποχώρηση της Σάρας, η ένταση του μισθοφόρου για τον Ντάνο και το αγώνισμα μνήμης [vids]

Τρέιλερ Survivor 25/6: Τυφλό αγώνισμα και ανατροπές στην ασυλία

Αποκάλυψη Γουίλι για το Survivor! Το άγνωστο παρασκήνιο!

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε