Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor – Μπο: “Ο Χανταμπάκης μπήκε για να κερδίσει!” [vids]

Survivor – Μπο: “Ο Χανταμπάκης μπήκε για να κερδίσει!” [vids]

Μπο και Χρανιώτης τα είπαν έξω από τα δόντια για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Στέλιο Χανταμπάκη. Όσα χάσατε στο Survivor Panorama.

Καλεσμένοι στην εκπομπή Survivor Panorama ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Μπο. Οι πρώην παίκτες του Survivor, μίλησαν για τους έξι παίκτες που έχουν μείνει έως τώρα στο παιχνίδι και όχι μόνο…

Ο Χρανιώτης, η καθαριότητα και το αλάτι…

“Υπήρχαν άνθρωποι που ότι νερό βρίσκανε βάζανε λίγο, πλενόντουσαν, εγώ δεν έβαζα έμενα με το αλάτι γιατί υπάρχει η άποψη ότι αναπνέουν καλύτερα οι πόροι του δέρματος με το αλάτι! Θυμάμαι λοιπόν τον Σπαλιάρα να μου λέει κάποιες φορές «Χρανιώτη βρωμάνε οι μασχάλες σου», την θυμάμαι αυτή τη φράση”, είπε όλο ειλικρίνεια ο ηθοποιός και η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε χαριτολογώντας: “Να για ποιο λόγο ο Σπαλιάρας πέρασε στην άλλη ομάδα, λόγω της ωμής ειλικρίνειας”!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Ο Χανταμπάκης ήθελε να αποχωρήσει

Ο Μπο αργότερα πάνω στη συζήτηση, επιβεβαίωσε την δήλωση του Στέλιου Χανταμπάκη ότι είχε ζητήσει στους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν για αποχώρηση σε κάποιο σημείo του παιχνιδιού.Πιστεύω ότι μπήκε για να κερδίσει! Στην πορεία, όμως, μας ζήτησε να τον ψηφίσουμε προς αποχώρηση, το οποίο μετά άλλαξε. Είχε κάποιους λόγους, για το παιδί του… Μετά, όμως, στην πορεία άλλαξε κι έμεινε στο αρχικό του σχέδιο. Είχε πει ότι ήθελε να φύγει, με το παιδί του, δεν άντεχε, κάτι τέτοιο. Και μετά στην πορεία τον είδαμε ότι συνέχισε να παίζει κανονικά το παιχνίδι, οπότε έμεινε”, είπε ο Μπο.

Ο γνωστός ράπερ δε δίστασε να τα πει όλα και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και γιατί τον ψήφισε προς αποχώρηση τρεις φορές. “Χρειάζεσαι το χρόνο σου για να ξεκαθαρίσεις ορισμένα πράγματα. Και για να δεις τελικά ποιος πραγματικά αυτό που κάνει, είναι αυτό που είναι, και ποιος πραγματικά μπορεί να έρθει πιο κοντά σου. Όχι επειδή φύγανε κάποιοι και δεν έχεις άλλη επιλογή. Έχει και την επιλογή να μην κάνεις παρέα μαζί του και κάνεις παρέα με έναν ή με δύο”.

Και συνέχισε: “Θέλει το χρόνο του, αυτό, δεν το ρίχνω κάπου αλλού. Ήθελε το χρόνο του. Δεν είναι ότι είχαμε πρόβλημα ή μαλώναμε ή είχαμε φασαρίες, απλά δεν ήμασταν τόσο κοντά όσο με τους υπόλοιπους. Σωστό ή λάθος, δεν το αναλύω πλέον. Με το πέρασμα του χρόνου ήρθαμε αρκετά κοντά, πάρα πολύ κοντά και αυτό φάνηκε ειδικά προς το τέλος”.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Προσοχή Spoiler! Αυτή είναι η τελική τετράδα

Survivor: Τραυματίστηκε άσχημα ο Αγγελόπουλος και ο μισθοφόρος κέρδισε την ασυλία [vids]

Survivor: Τα άγνωστα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε