Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Survivor: Νέα σκληρή μονομαχία και στο βάθος τελικός – Τι θα γίνει τη Δευτέρα

Survivor: Νέα σκληρή μονομαχία και στο βάθος τελικός – Τι θα γίνει τη Δευτέρα

Δείτε το trailer του Survivor για το επεισόδιο της Δευτέρας. Ποιο είναι το αγώνισμα και ποιος θα καταφέρει να κερδίσει τον αγώνα.

Για το έπαθλο της ασυλίας θα παίξουν σήμερα, Δευτέρα, Διάσημοι και Μαχητές, καθώς μετά από μία ελληνο-τουρκική αναμέτρηση, και μία εβδομάδα χωρίς αποχώρηση από το Survivor, η ένταση και η αγωνία επιστρέφουν για τα καλά στην παραλία που διαμένουν Διάσημοι και Μαχητές. Μπορεί οι μαχητές να απόλαυσαν ένα απόγυμα με σπα, μπάνιο και όλα τα… κομφόρ, οι 10 παίκτες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι, δίνουν μία από τις πιο κρίσιμες μάχες έως τώρα.

Σήμερα, Δευτέρα, ο αγώνας ασυλίας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για όλους τους παίκτες, και από τη στιγμή που κρίνεται η ασυλία, είναι αγώνας δίχως αύριο. Ένας στίβος μάχης ιδιαίτερα απαιτητικός, και στο βάθος… η ασυλία. Για την ακρίβεια, για τους νικητές η ασυλία, για τους ηττημένους το Συμβούλιο του Νησιού και οι υποψηφιότητες για αποχώρηση.

Ποιος θα κερδίσε σήμερα; Ποιοί θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση;

Είναι ο αγώνας για την ασυλία! Όποια ομάδα χάσει, θα κληθεί να επιλέξει προτεινόμενους για αποχώρηση με ότι αυτό συνεπάγεται. Σήμεα, Δευτέρα, μία σκληρή μάχη, ίσως από τις πιο σημαντικές των τελευταίων ημερών, καθώς κρίνονται πολλά.

Χθες, μεγάλοι νικητές στον αγώνα επάθλου στο Survivor αναδείχθηκαν οι Μαχητές. Μετά από μία σκληρή αναμέτρηση, κατάφεραν να κερδίσουν τους αντιπάλους τους με σκορ 10-8. Οι Μαχητές κατάφεραν να προηγηθούν με σκορ 5-1, και 6-1 στη συνέχεια, με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να κερδίζει τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Αφού μείωσαν σε 6-3 οι Διάσημοι, μία νίκη του Κωνσταντίνου Βασάλου επί του Μπο, έκανε το σκορ 7-3 για τους Μαχητές. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 8-5. Τελικά, οι ΔΙάσημοι αποδείχθηκαν εύκολος αντίπαλος χθες για τους Μαχητές, που ήταν ασφαλώς πιο εύστοχοι με τη σφεντόνα, και οι Μαχητές έφτασαν στο τελικό σκορ 10-5.

Είχε προηγηθεί βέβαια μία ιδιαίτερα σκληρή αναμέτρηση στο Survivor την Τετάρτη ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές. Ενώ όλα έδειχναν πως οι «Μαχητές» μπορούσαν να κερδίσουν αφού προηγούνταν με 8-4, ήρθε η μεγάλη ανατροπή.

Με έξι σερί νίκες οι «Διάσημοι» έφτασαν το σκορ στο 10-8, κάνοντας τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη να περιγράφει με ένταση και αγωνία την τελευταία κούρσα του Κώστα Κοκκινάκη ενώ οι ίδιοι παραληρούσαν από τη χαρά τους μετά την αναπάντεχη νίκη τους!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε