Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Survivor: “Ο Ντάνος ήταν έτοιμος να πάρει τα βουνά!” [vids]

Survivor: “Ο Ντάνος ήταν έτοιμος να πάρει τα βουνά!” [vids]

Παραλίγο να πάρει τα βουνά και να φύγει ο Ντάνος από το Survivor, αποκάλυψε ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα έξω από τα δόντια.

Ο Χρανιώτης ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στο Survivor Panorama. Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του παιχνιδιού έκανε αποκαλύψεις για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και όχι μόνο…

Η διαρροή ότι πάει καλά το παιχνίδι

Αρχικά, η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν είχαν καταλάβει ότι πάει καλά το Survivor και ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Αυτό κάποια στιγμή είχε διαρρεύσει, μια πληροφορία ότι πηγαίνει πολύ καλά το Survivor μέχρι εκεί!».

“Δεν καταλάβαινα τον λόγο που τον ψηφίζουν”

Ύστερα, η συζήτηση πήγε στον Ντάνο… Ο ηθοποιός δεν ξέφυγε από την Ελεονώρα Μελέτη και την ερώτηση της σχετικά με το αν κατάλαβε γιατί τελικά όλοι τον ψήφιζαν για αποχώρηση. “Ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος που βοηθούσε πολύ, μας βοηθούσε πολύ όλους, ψάρευε, έκανε δουλειές στην καλύβα και ξαφνικά έβλεπα ότι στο Συμβούλιο τον ψήφιζαν όλοι και δεν καταλάβαινα τον λόγο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρανιώτης.

“Ο Ντάνος ήταν έτοιμος να φύγει από το Survivor!”

Και συνέχισε: “Μετά από τόσες φορές που ήταν υποψήφιος και ο κόσμος τον κρατούσε στο παιχνίδι, το κατάλαβε φυσικά, δεν είναι βλάκας, αλλά θέλω να σου πω πως ο ίδιος εμένα μου είχε εκμυστηρευτεί ότι κάποιες φορές ήταν έτοιμος να πάρει τα βουνά, ήταν έτοιμος να φύγει από το Survivor! Δεν θα ενημέρωνε καν την παραγωγή! Θα σηκωνόταν ένα βράδυ, θα έπαιρνε τα πράγματά του και θα τον ψάχναμε, γιατί έφτανε στο αμήν κάποιες φορές, πεινούσε πολύ και γενικά δεν άντεχε!”, αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

“Όταν μου το είχε πει εμένα αυτό, του είπα να κάνει υπομονή γιατί θα φτάσει πολύ ψηλά, ότι είναι πολύ καλός, θα φτάσει στον τελικό και θα βγει πρώτος”, εξομολογήθηκε ο Χρανιώτης.

Η παραλίγο… fake λιποθυμία

Μεταξύ άλλων μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχασε συνολικά 17 κιλά. Ο Γιώργος Χρανιώτης δεν έκρυψε επίσης, ότι του πέρασε από το μυαλό να λιποθυμήσει στα ψέματα έτσι ώστε να του βάλουν ορό για να δυναμώσει ο οργανισμός του.

Το “μαγείρεμα” δεν ετοιμάστηκε ποτέ…

Τέλος, ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την στιγμή της ψηφοφορίας όπου η Λάουρα και ο Κώστας Κοκκινάκης είχαν αλληλοψηφιστεί και όλοι μιλούσαν για “μαγείρεμα”. «Θυμάμαι ξεκάθαρα τη στιγμή, ήμασταν μαζί με τον Γιάννη και του λέω Γιάννη δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο που λες, ο άνθρωπος μου το έχει ορκιστεί στο παιδί του, από εκεί και πέρα μπορείς να συζητήσεις μαζί του», δήλωσε κλείνοντας την συζήτηση ο ηθοποιός και δίνοντας στεγνά τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οργή για Βαλαβάνη με την αποχώρηση της Σάρας!

Survivor: Η αποχώρηση της Σάρας, η ένταση του μισθοφόρου για τον Ντάνο και το αγώνισμα μνήμης [vids]

Τρέιλερ Survivor 25/6: Τυφλό αγώνισμα και ανατροπές στην ασυλία

Αποκάλυψη Γουίλι για το Survivor! Το άγνωστο παρασκήνιο!

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε