Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Survivor: Οι top πανηγυρισμοί των Μαχητών σε ήττα του Ντάνου!

Survivor: Οι top πανηγυρισμοί των Μαχητών σε ήττα του Ντάνου!

Όταν οι Μαχητές νικούν τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο Survivor γίνεται το έλα να δεις! Έξαλλοι πανηγυρισμοί, γέλια και ζητωκραυγές!

Μαχητές εναντίον Γιώργου Αγγελόπουλου… Οι πιο ξεχωριστοί αγώνες σε ολόκληρο το Survivor. Γιατί; Γιατί η ομάδα των Μπλε παθιάζεται με άλλο τρόπο όταν αγωνίζεται ενάντια στον Ντάνο και δεν είναι λίγες οι φορές που οι πανηγυρισμοί τους έχουν πάει σε άλλο επίπεδο…

Στο επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος νίκησε τον Ντάνο κι έτσι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης κέρδισε το δεύτερο κολιέ της ασυλίας. Μπορεί εκείνος να μην είχε κάποιο όφελος από αυτό, ωστόσο ο πανηγυρισμός του ήταν έντονος. Νίκησε ένα από τα φαβορί και ήξερε ότι ο “τρελός Κύπριος”, που πήρε τελικά το κολιέ, δεν θα τον ψηφίσει.

«Να περάσω στον Κώστα, που δεν κέρδισε την ασυλία. Με τη δική του νίκη απέναντι στον Ντάνο, ο Μάριος δεν χρειάστηκε να παίξει τελικό και πήρε την ασυλία. Κώστα, θέλω να σταθώ στο γεγονός ότι με το που άκουσες το αποτέλεσμα, το πανηγύρισες έντονα. Ενώ εσένα προσωπικά δεν σε επηρεάζει», είχε δηλώσει μετά το ματς ο Σάκης Τανιμανίδης που τον “έδωσε” στεγνά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Εκείνος δικαιολογήθηκε: «Σάκη, πανηγύρισα γιατί ήξερα ότι θα πάρει την ασυλία ένας συμπαίκτης μου και δεν θα τον βάλω σε ακόμα μία διαδικασία να τρέξει ξανά. Καλώς ή κακώς είμαι χαρούμενος που τα δύο κολιέ πάνε στην ομάδα μου. Ωστόσο, οι φίλοι μου στην Αθήνα θα λένε ότι είμαι αδικαιολόγητος γιατί έχω πάει σε πάνω από 40 escape room. Το ότι δεν πήρα σήμερα κολιέ, νιώθω ότι θα με πάρουν με τα γιαούρτια οι φίλοι μου».

Στο επεισόδιο της Τρίτης, άλλο ένα παράδειγμα δείχνει την εμμονή των Μαχητών στο πρόσωπο του Γιώργου Αγγελόπουλου. Αυτή τη φορά μπορεί να μην είχαμε έξαλλο πανηγυρισμό, ωστόσο αυτό που είχαμε ήταν ένα βλέμμα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη που έκανε αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό. Ο “τρελός Κύπριος”… αποτρελάθηκε τελείως όταν νίκησε τον Ντάνο. Το βλέμμα του μόλις είδε το τρίτο δισκάκι να μπαίνει στον τρίτο στόχο έδειξε το πάθος και το πείσμα του να αναδειχθεί νικητής στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ήταν 6 Ιουνίου όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε κερδίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο και οι Μαχητές το είχαν πανηγυρίσει έξαλλα. Ο Γιάννης Σπαλιάρας άργησε να φτάσει στο στόχο, όμως όταν έφτασε ήταν αυτός που κατάφερε να βάλει πρώτος τις δύο πετυχημένες βολές με τα κρόταλα στα σχοινιά. Οι συμπαίκτες του εκστασιάστηκαν! Μάλιστα, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έκανε μασάζ στον Σπαλιάρα, ενώ ο Ντάνος δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Διπλό χτύπημα με ανατροπές!

Τρέιλερ Survivor 25/6: Τυφλό αγώνισμα και ανατροπές στην ασυλία

Αποκάλυψη Γουίλι για το Survivor! Το άγνωστο παρασκήνιο!

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε