Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Survivor: Οι ζαβολιές Ντάνου έφεραν αποκαλύψεις! Ο κλέψας του κλέψαντος! [vids]

Survivor: Οι ζαβολιές Ντάνου έφεραν αποκαλύψεις! Ο κλέψας του κλέψαντος! [vids]

Απίστευτη ένταση μεταξύ διασήμων και μαχητών μετά το πρώτο, όπως εξελίχθηκε, τέλος του αγωνίσματος επάθλου στο Survivor με νίκη ΑγγελόπουλουΒαλαβάνη έναντι Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και Σάρας Εσκενάζυ.

Διάσημοι και μαχητές κονταροχτυπήθηκαν μέχρι τέλους στο απαιτητικό αγώνισμα του Survivor και έφτασαν στο σημείο της ισοπαλίας με 9-9 που οδήγησε στην τελευταία νοκ άουτ κούρσα. Γιώργος Αγγελόπουλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τη μία πλευρά και Μάριος Πρίαμος Ιωννίδης με Σάρα Εσκενάζυ για τους μαχητές.

Οι τέσσερις παίκτες τα έδωσαν όλα για τη νίκη στο αγώνισμα επάθλου του Survivor, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να κατατροπώνει τον Μάριο Πρίαμο Ιωννίδη στον τελικό στόχο και να ξεσπά σε έξαλλους πανηγυρισμούς που δεν κράτησαν όμως για πολύ. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έκανε ένσταση αμέσως μετά την ήττα για μια παράβαση κανόνων από τον Ντάνο στη διάρκεια του αγωνίσματος και ακολούθησε σφαγή μεταξύ των παικτών. 

Νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε αντιδράσει για μια ακόμα “κλεψιά” του Ντάνου στον αγώνα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, καθώς ο Αγγελόπουλος έσπρωξε τη σχεδία με το χέρι του. Φαίνεται πως είχαν αρκετές ενστάσεις στη διάρκεια του παιχνιδιού οι μαχητές με αποτέλεσμα να ζητήσουν επανάληψη του τελικού, κερδίζοντας μάλιστα τη νίκη.

Η παραγωγή του Survivor είδε ξανά το βίντεο και δικαίωσε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να γίνει επαναληπτικός αγώνας. Το αποτέλεσμα ήταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωννίδης αυτή τη φορά να νικήσει άνετα τον Γιώργο Αγγελόπουλο στον τελικό στόχο και να κλέψουν τη νίκη μέσα από τα χέρια των διασήμων. Αυτό βέβαια που ακολούθησε δεν είχε προηγούμενο, καθώς οι διάσημοι ήταν έξαλλοι με την απόφαση των μαχητών να κάνουν ένσταση για κάτι που κατά γενική ομολογία δεν έκρινε το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτό όμως που παρακολουθήσαμε στο τελευταίο αγώνισμα και τα όσα έλεγε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης για πένελτι που έχει φάει έφερε στο φως πράγματα που δεν είχαμε δει μέχρι και το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Μέχρι και τότε δεν είχαμε δει να “τιμωρούνται” οι παίκτες για παραβάσεις κανόνων, κάτι που όπως φάνηκε από τα όσα έλεγαν διάσημοι και μαχητές είναι συχνό πυκνό φαινόμενο. Η γραμμή που πάτησε ο Σπαλιάρας, οι γραμμές που δεν πατάνε οι διάσημοι και ουκ ολίγα περιστατικά που δεν έχει δει το φανατικό κοινό του Survivor.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ SURVIVOR

Όταν μετά το τέλος του αγωνίσματος ο Σάκης Τανιμανίδης σχολίασε τα όσα έγιναν με τη νίκη των μαχητών, Γιώργος Αγγελόπουλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση μπροστά στους συμπαίκτες τους.

Αναγνωστόπουλος: Άμα πήδαγα εγώ εκεί θα είχα κερδίσει το παιχνίδι με τον Κοκκινάκη; Μπορώ να στο κάνω 100 φορές και να καλύψω τη διαφορά που μπήκε το μπαλάκι. Εγώ έχω μάθει να μιλάω με επιχειρήματα.

Αγγελόπουλος: Ντροπή σου, και στο ξαναλέω, ντροπή σου.

Αναγνωστόπουλος: Κι εσύ λες ψέματα, γιατί είπες ότι πάτησες. Όταν τελείωσε, είπες ότι πάτησες, άρα λες ψέματα.

Αγγελόπουλος: Άκου λίγο κάτι και μην μου φωνάζεις, δεν υπάρχει λόγος να μου φωνάζεις. Δεν πάτησα, το ντροπή σου ισχύει. Θεωρείς ότι είμαι άνθρωπος που όταν αγωνίζομαι, κλέβω; Απάντησέ μου συγκεκριμένα. Μου είπες ότι κλέβω. Έφυγα εγώ νωρίτερα για να κλέψω;

Αναγνωστόπουλος: Στο ένα έχεις φύγει πολλές φορές.

Αγγελόπουλος: Για να κλέψω;

Αναγνωστόπουλος: Δεν ξέρω γιατί.

Αγγελόπουλος: Είναι ντροπή. Εγώ θα αισθανόμουν ντροπή, αν κέρδιζα αυτό το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, τέλος. 9-9 ήταν το παιχνίδι και μπήκαν 3 μπάλες και εσύ δεν είχες βάλει καμία.

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Και μετά μπήκαν 3 και δεν έβαλες ούτε εσύ καμία.

Αγγελόπουλος: Δεν έπαιξα για να κερδίσω να ξέρεις, τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Ο Αγγελόπουλος έκλεψε 2 φορές! Δεν το πρόσεξε κανείς! [vid]

Survivor Αγγελόπουλος: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Διάσημου Μαχητή

Survivor: Νέα ένταση για Μαχητές και Διάσημους – Όλοι εναντίον όλων

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε