Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Οργή για Βαλαβάνη με την αποχώρηση της Σάρας!

Survivor: Οργή για Βαλαβάνη με την αποχώρηση της Σάρας!

Τα πάνω κάτω έφερε στο Twitter η αποχώρηση της Σάρας Εσκενάζυ στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Τα βέλη των χρηστών κατά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη έδιναν και έπαιρναν…

Η αποχώρηση της Σάρας Εσκενάζυ στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ξάφνιασε το κοινό που μάλλον ήθελε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, άλλος παίκτης… Δείτε πώς σχολίασαν στο Twitter οι φανατικοί του παιχνιδιού που θέλουν να δουν εκτός, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Το χθεσινό και τρίτο αγώνισμα του Survivor ήταν διαφορετικό από τα άλλα. Ήταν ένα παιχνίδι που απαιτούσε αποκλειστικά καλή μνήμη. Οι παίκτες έπρεπε να δουν έναν πίνακα με φιγούρες σε κουτάκια και ύστερα αφού βουτήξουν στην πισίνα να ανέβουν και να συμπληρώσουν έναν νέο πίνακα με όσες περισσότερες φιγούρες θυμόντουσαν.

Για Σάρα Εσκενάζυ και Γιάννης Σπαλιάρας δεν θα λέγαμε ότι η μνήμη είναι το φόρτε τους, όμως εξαιρετική επίδοση είχαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης που θυμόντουσαν τα περισσότερα τουβλάκια από όλους και κατέκτησαν τα δύο κολιέ της ασυλίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Εκτός από το γεγονός ότι εξαιρέθηκαν από την ψηφοφορία, καλούνταν να υποδείξουν και από έναν παίκτη ως υποψήφιο για αποχώρηση. Οι δύο πρώτοι υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν με τρεις ψήφους η Βαλαβάνη και ο Σπαλιάρας. Ο Βασάλος έθεσε υποψήφιο τον Αγγελόπουλο και ο Μάριος τη Σάρα.

Ο πιο αδύναμος κρίκος από την παραπάνω τετράδα ήταν η Σάρα Εσκενάζυ. Από ποια άποψη όμως αδύναμος; Αφού στο Twitter τα μηνύματα συμπαράστασης “έπεφταν βροχή” και όλοι μιλούσαν για αδικία. Και κάπου εκεί ανάμεσα στα εκατοντάδες tweets έβλεπες να έχουν βάλει στο στόχαστρο την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε τον χαμό στο Twitter για το τραυματισμένο της γόνατο και την μη αποχώρηση της από το παιχνίδι του Survivor:

Διαβάστε επίσης:

Τρέιλερ Survivor 25/6: Τυφλό αγώνισμα και ανατροπές στην ασυλία

Αποκάλυψη Γουίλι για το Survivor! Το άγνωστο παρασκήνιο!

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε