Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor Παιχνίδι Ερωτήσεων: Οι 200 στάσεις Kama Sutra του Αγγελόπουλου [vid]

Survivor Παιχνίδι Ερωτήσεων: Οι 200 στάσεις Kama Sutra του Αγγελόπουλου [vid]

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor είχε παιχνίδι ερωτήσεων και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκλεψε την παράσταση. Ξέρει 200 στάσεις του Kama Sutra!

Μια από τις πιο αστείες φάσεις του χθεσινού Survivor της 5ης Απριλίου ήταν με διαφορά η στιγμή με το παιχνίδι ερωτήσεων. Δείτε τη στιγμή του Αγγελόπουλου που έκλεψε την παράσταση.

Όλοι οι παίκτες καλέστηκαν να απαντήσουν σε περίεργες ερωτήσεις που σκοπό έχουν να χαρίσουν γέλιο τόσο στους παίκτες του Survivor όσο και στο κοινό που τους παρακολουθεί.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν αυτή που κέρδισε το παιχνίδι ερωτήσεων του Survivor, χθες, και θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει διπλή μερίδα φαγητού στο επόμενο αγώνισμα που θα καταφέρουν να νικήσουν οι Διάσημοι.

Βέβαια, έως τώρα όσοι έχουν κερδίσει το συγκεκριμένο έπαθλο μοιράζονται πάντα τη διπλή μερίδα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, προκειμένου όλοι να λάβουν λίγο παραπάνω ενέργεια και δύναμη.

Αυτός όμως που ξεχώρισε από το παιχνίδι ερωτήσεων του χθεσινού Survivor, ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος στην ερώτηση “Πόσες είναι οι περιβόητες στάσεις του Kama Sutra”, απάντησε 200 ενώ ο αντίπαλος του Τσανγκ, ξέρει μία λιγότερη, 199!

Η σωστή απάντηση είναι 67 με τον Τσανγκ να κερδίζει στην μεταξύ τους αναμέτρηση αλλά τον Γιώργο Αγγελόπουλο να κερδίζει καρδιές…

Δείτε το παιχνίδι ερωτήσεων του Survivor 5/4:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε