Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Πέφτουν οι μάσκες! Το ξεμπρόστιασμα των διασήμων για Αγγελόπουλο! [vids]

Survivor: Πέφτουν οι μάσκες! Το ξεμπρόστιασμα των διασήμων για Αγγελόπουλο! [vids]

Εδώ και λίγες μέρες παρακολουθούμε στους δέκτες μας να στοχοποιείται το φαβορί του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος από τους συμπαίκτες του για θέματα εμπιστοσύνης.

Η στοχοποίηση του Γιώργου Αγγελόπουλου από τους συμπαίκτες του στην ομάδα των διασήμων στο Survivor γίνεται εντονότερη μέρα με τη μέρα, με την ομάδα να σημειώνει σερί ήττες και να έχει χάσει τα τελευταία 6 αγωνίσματα του Survivor. Μετά από έναν επεισοδιακό καβγά ανάμεσα στον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο και ένα περιστατικό που οδήγησε σε απίστευτες εντάσεις και λογομαχίες μεταξύ των παικτών.

Όταν κλήθηκαν να ψηφίσουν τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εκμεταλλεύτηκε την ατομική της ασυλία και έβγαλε στη σέντρα τον Γιώργο Αγγελόπουλο, κάνοντας λόγο για θέματα εμπιστοσύνης. Μια Ευρυδίκη Βαλαβάνη που πριν από λίγο καιρό τον εξυμνούσε, όπως και η καλύτερή της φίλη στο Survivor Σόφη Πασχάλη που αποχώρησε από το παιχνίδι.

“Μας προσέχει αυτό το αγόρι όχι σαν όλα τα άλλα τα ρεμάλια που κάθονται και κοιμούνται. Μας έφτιαξε κολιεδάκια για όλες τις κοπέλες”, έλεγε πριν λίγες μέρες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με τη Σόφη Πασχάλη να συμμερίζεται την άποψή της. “Αυτή τη στιγμή ο Γιώργος δεν είναι απλά ο καλύτερός μας παίκτης, θεωρώ ότι είναι από τους καλύτερούς μας παίκτες, είναι και αυτός που μας κοσμεί. Τι άλλο να πεις γι’ αυτό το παιδί; Συγχαρητήρια και μόνο που υπάρχει! Είναι μια πολύ όμορφη ανάσα στην παρέα μας”, έλεγε πριν λίγο καιρό η Σόφη Πασχάλη που αποχώρησε απλώς δίνοντάς του το χέρι της.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φαίνεται να έχει βάλει στο στόχαστρο μετά από το περιστατικό με τα ψάρια τον Γιώργο Αγγελόπουλο και ήταν αυτή που τον έθεσε τελικά υποψήφιο για αποχώρηση μαζί με τον Γιάννη Σπαλιάρα και τη Σόφη Πασχάλη, κάνοντας λόγο για θέματα εμπιστοσύνης, ασυμφωνία χαρακτήρων και αρχηγικές τάσεις.

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική φορά που οι διάσημοι εκτίθονται σε ό,τι έχει να κάνει με τον συμπαίκτη τους Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς όπως είδαμε Στέλιος Χανταμπάκης και Λάμπρος Χούτος έμειναν τελικά επίτηδες εκτός αγωνίσματος για να οδηγηθούν σε ήττα για την ασυλία.

Αυτό μάλιστα ήταν κάτι που είχε υποστηρίξει ότι θα ήταν καλύτερα να συμβεί και η Σόφη Πασχάλη, σημειώνοντας πως ίσως έχει έρθει η στιγμή να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στην ομάδα των διασήμων μέσα από την ψηφοφορία, κάτι που πλήρωσε με την αποχώρησή της.

“Το γεγονός ότι στην ασυλία εγώ σκέφτομαι ότι ίσως να ήταν προτιμότερο να χάσουμε αυτό αφορά εμένα αποκλειστικά. Δεν αφορά κάποιον άλλο. Θα ήθελα να μην παίξω σήμερα επειδή νιώθω έτσι και δεν θα ήθελα να επιβαρύνω την ομάδα μου. Από την άλλη ξέρω ότι σαν άνθρωπος και αθλήτρια δεν μου αρέσει να χάνω και να μη βάλω τα δυνατά μου οπότε θα ήθελα να μην παίξω”, έλεγε χαρακτηριστικά πριν από τον αγώνα που έχασαν την ασυλία και οδήγησε τελικά στη δική της αποχώρηση από το Survivor.

Αυτό βέβαια ήταν κάτι που είχε επισημάνει και ο Γιάννης Σπαλιάρας σε συζήτηση που είχε με τον Μπο και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά και στο Συμβούλιο του Νησιού όπου είχε δεχθεί επίθεση από τους συμπαίκτες του επειδή υποστήριξε ότι δεν υπήρχε το ίδιο πάθος και δεν φάνηκαν να είναι ομάδα. Κάτι που πλέον υποστηρίζουν και οι υπόλοιποι της ομάδας των διασήμων!

Στο Συμβούλιο του Νησιού που ο Στέλιος Χανταμπάκης αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον είχε χαρακτηρίσει ψεύτη και διπρόσωπο, ο Γιάννης Σπαλιάρας κάρφωσε τον Στέλιο Χανταμπάκη. “Ήμουν σύμφωνος με τη στάση του Γιώργου;”, τον ρώτησε ο Στέλιος Χανταμπάκης, με τον Γιάννη Σπαλιάρα ναι μεν να συμφωνεί πως δεν συμφωνούσε αλλά να επισημαίνει πως συμμετείχε ως ένα βαθμό.

Οι ισορροπίες πλέον στην ομάδα των διασήμων είναι πολύ τεταμένες και αναμένεται να δούμε τι θα συμβεί μετά και την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη που έδωσε και στους παίκτες μια ένδειξη τάσης του κοινού που τάσσεται φανατικά στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Γιώργου Σπαλιάρα, με τους δύο άντρες να φαίνεται να έχουν δημιουργήσει έναν ισχυρό φιλικό δεσμό.

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε