Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor: Ποια ομάδα νίκησε το έπαθλο με τη συναυλία του Sting!

Survivor: Ποια ομάδα νίκησε το έπαθλο με τη συναυλία του Sting!

Μια συγκλονιστική αναμέτρηση παρακολούθησε το κοινό στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Δείτε την ομάδα που νίκησε το έπαθλο με τα κρέατα και τη συναυλία του Sting.

Ευστοχία, ταχύτητα και… τυφλή εμπιστοσύνη έπρεπε να έχουν οι παίκτες του Survivor προκειμένου να ανταπεξέλθουν στο απαιτητικό αγώνισμα του επεισοδίου της Τρίτης.

Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα αγώνισμα όπου οι παίκτες καλούνταν με κλειστά μάτια να ακολουθήσουν μια πορεία με πολλά εμπόδια και βολές. Μαχητές και Διάσημοι άκουγαν πιστά τις οδηγίες των συμπαικτών τους όσο είχαν τα μάτια τους κλειστά και προσπαθούσαν να βρουν τον δρόμο τους…

Δείτε εδώ το αγώνισμα των παικτών στο επεισόδιο του Survivor με το μοναδικό έπαθλο.

Τελικά, το παιχνίδι του Survivor, εξελίχθηκε σε ντέρμπι όμως η ομάδα που τα κατάφερε ήταν των Διασήμων με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο να χαρίζουν στην ομάδα τους τον πόντο και να τερματίζουν το παιχνίδι με 10 – 7. Από την ομάδα των Μαχητών, αυτοί που ξεχώρισαν ήταν οι Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Κωνσταντίνος Βασάλος ενώ όχι τόσο καλές επιδόσεις είχαν αυτή τη φορά, οι Σάρα Εσκενάζυ και Γιάννης Σπαλιάρας που δεν το είχαν με τον στόχο στα… τυφλά και παρά τις οδηγίες των συμπαικτών τους, ξέφευγαν από την πορεία τους.

Η ομάδα των Διασήμων γεύτηκε ελληνική σαλάτα, ελληνικά κρέατα (μπριζόλες, μπιφτέκια, λουκάνικα) αλλά και παραβρέθηκε σε συναυλία του Sting με ιδιωτικό αεροπλάνο, μια μουσική εμπειρία που για πρώτη φορά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι παίκτες. Από την άλλη πλευρά, οι Μαχητές στενοχωρήθηκαν με την ήττα τους με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να συζητά με τους συμπαίκτες του τι πάει πάντα λάθος και χάνουν.

Παρά την ένταση πριν το αγώνισμα και την κόντρα του Γιάννη Σπαλιάρα και του Κώστα Κοκκινάκη, τα πνεύματα ηρέμησαν πριν την αναμέτρηση των παικτών και οι δύο τους φαίνεται ότι είχαν όλη την καλή διάθεση να λύσουν τις διαφορές τους.

Δείτε τι είχε προηγηθεί μεταξύ τους στο επεισόδιο του Survivor. Οι εντάσεις, οι βρισιές και ο… όρκος εδώ.

Υπενθυμίζουμε ότι την άποψή της για το… μαγείρεμα της ψηφοφορίας του Κώστα Κοκκινάκη εξέφρασε στην εκπομπή Survivor Πανόραμα η Λάουρα Νάργες.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε