Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Μάθαμε ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο που ανήκει στην ομάδα των Διασήμων στο Survivor. Δεν μπορείτε να το μαντέψετε με τίποτα!

Ένας από τους πιο συμπαθητικούς παίκτες του Survivor είναι με διαφορά ο Bο. Ο γνωστός ράπερ δεν προκαλεί εντάσεις, είναι χαμηλών τόνων, έχει πλάκα και τρώει άφοβα το burger του σαν να μην τον βλέπει κανείς!

Ποιο είναι όμως το πραγματικό όνομα του Μπο; Χαράλαμπος Νίκος Ξενίδης! Καλά ακούσατε! Το Bο είναι το καλλιτεχνικό και πρόκειται για συντόμευση.

Ο Χαράλαμπος (γενν. 1975), γνωστός με το όνομα Bo, είναι Έλληνας ράπερ, πρώην μέλος των Goin’ Through.

Είναι γεννημένος στη Γερμανία ενώ η καταγωγή του είναι από την Θεσσαλονίκη. Στα 13 του επέστρεψε στην Ελλάδα με τη μητέρα του και την κατά 2 χρόνια μικρότερη αδερφή του ενώ οι γονείς του χώρισαν ένα χρόνο μετά. Ο Bo έμεινε μαζί με την αδερφή του στο πατρικό τους στη Θεσσαλονίκη και είχαν τη βοήθεια του παππού και της γιαγιάς τους. Παράτησαν το σχολείο στο γυμνάσιο γιατί έπρεπε να εργαστούν. Το 1992 ξεκίνησε να δουλεύει στο Σκορπιό στη Θεσσαλονίκη ως χορευτής, χορογράφος και ράπερ, ενώ το 1996 αποφάσισε να κατέβει στην Αθήνα χωρίς χρήματα και χωρίς να έχει κάπου να μείνει.

Η μουσική καριέρα του άρχισε να χτίζεται με το τραγούδι “Θέλω να γυρίσω στα παλιά”. Από τότε ο Μπο έχει συνεργαστεί με άπειρους καλλιτέχνες της εγχώριας και όχι μόνο σόουμπιζ και πλέον το κοινό τον αγαπά από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι του Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε