Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Survivor: Τα σενάρια για το ποιος θα αποχωρήσει από τους Μαχητές

Survivor: Τα σενάρια για το ποιος θα αποχωρήσει από τους Μαχητές

Το Survivor χτυπάει πάλι… κόκκινοι στην τηλεθέαση. Πάνος, Σάρα, Ελισάβετ και Ορέστης μπαίνουν στο μικροσκόπιο…

Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ώρες για το ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι του Survivor. Τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο και τα σενάρια είναι πολλά για τους υποψηφίους που σκέφτονται ότι διανύουν την τελευταία τους εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο. Ένας όμως θα αποχωρήσει. Ποιος θα είναι αυτός;

Αν κρίνουμε από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, περισσότερες πιθανότητες να φύγει έχει γυναίκα και όχι άνδρας όμως οι ανατροπές είναι στοιχείο του Survivor και ίσως το κοινό κρίνει αλλιώς αυτή τη φορά.

Καμία έγκυρη πληροφορία δεν υπάρχει σχετικά με το θέμα, οπότε Πάνος Αργιανίδης, Σάρα Εσκενάζυ, Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και Ορέστης Τσανγκ μπαίνουν στο μικροσκόπιο μας και αναλύουμε…

1. Πάνος

Ο Πάνος είναι για δεύτερη φορά υποψήφιος για αποχώρηση αφού θεωρείται από τους συμπαίκτες του, αδύναμος. Και λογικό αφού ο μάνατζερ ράγκμπι μένει τις περισσότερες φορές εκτός αγωνίσματος λόγω τραυματισμού. Αυτό όμως που διαμορφώνει την γνώμη του κοινού είναι άλλο. Θεωρείται “ύπουλος”, αφού αυτός, ήδη από τις πρώτες μέρες των Μαχητών στο νησί, άρχισε να μιλά για συμπαίκτες του πίσω από την πλάτη τους και μάλιστα να λέει στην Ελισάβετ ότι δεν θα την ψηφίσει, ενώ τελικά το έκανε. Βέβαια τελευταία έχει ηρεμήσει και τον ρόλο του ανέλαβε ο Ορέστης που πλέον αυτός θεωρείται η…”νυφίτσα” του νησιού, όπως συχνά τον αποκαλούν στο Twitter.

Τι γνώμη έχει το κοινό: Δεν τον ψήφισε να παραμείνει στο παιχνίδι, το κοινό που έχει μεγαλύτερο πρόβλημα με τον Πάνο παρά με τον Ορέστη αφού πάνε και λίγο πακέτο. Τον ψήφισε να παραμείνει, το κοινό που απολαμβάνει τις ίντριγκες και θέλει να δει πώς θα καταλήξει η σχέση των δύο τους στο νησί. Θα κάνουν “ομάδα” εναντίον των υπολοίπων ή θα τσακωθούν και μεταξύ τους;

Η στιγμή που δίχασε την ομάδα:

2. Σάρα

Είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στη θέση των υποψηφίων για αποχώρηση, και σίγουρα είναι μια θέση που δεν της άξιζε καθόλου. Το πιο ευχάριστο άτομο στην ομάδα των Μαχητών που είναι πάντα με ένα χαμόγελο. Και δεν είναι τυχαίο αφού στο επίθετο την λένε Εσκενάζυ και έχει όντως…νάζι. Η θετική της αύρα και ένα “Δεν πειράζει, θα προσπαθήσουμε παραπάνω την άλλη φορά” είναι αυτά που συνοδεύουν έως τώρα τις ήττες της ομάδας της, που πλέον δεν διαφέρουν τόσο πολύ σε αριθμό από την ομάδα των Διασήμων. Θα ήταν επομένως άδικο να φύγει το μοναδικό άτομο των Μαχητών που εκτός από θετική διάθεση, βοηθά στα αγωνίσματα αφού οι προσωπικές νίκες της είναι περισσότερες από τις ήττες.

Τι γνώμη έχει το κοινό: Ιδιαίτερα συμπαθής και γνωστή στο θεατρικό κοινό αφού έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με την τηλεόραση και το θέατρο. Άρα, την ψήφισε να παραμείνει αρκετή μερίδα του κοινού που την γνωρίζει από εκεί, αλλά και κοινό που μπορεί να μην την ξέρει, αλλά αναγνωρίζει την ενέργεια της που “ζωντανεύει” την ομάδα της.

3. Ελισάβετ

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά για πέμπτη συνεχόμενη φορά η Ελισάβετ είναι υποψήφια! Μέχρι τώρα, έχει αφήσει πίσω της την δίδυμη αδερφή της, την Ελισάβετ την “ψηλή”, τον Γουίλι και την Ελένη Δάρα. Είναι από τις πιο αργές παίκτριες και έχει χάσει τα περισσότερα παιχνίδια, ενώ έχουν γίνει σχόλια από τους συμπαίκτες της ότι δεν βοηθά στο μαγείρεμα και την καθαριότητα της καλύβας τους. Μπορεί αυτή τη φορά να μην την επέλεξε υποψήφια ο Τσανκγ – αφού έχασε το έπαθλο της ασυλίας για πρώτη φορά – ωστόσο φάνηκε ότι και οι υπόλοιποι μαχητές επιθυμούν την αποχώρησή της.

Τι γνώμη έχει το κοινό: Από τους πιο αδύναμους κρίκους του νησιού αλλά η “εξολοθρεύτρια” – όπως την χαρακτηρίζουν στο Twitter – του νησιού, αφού έχει καταφέρει να παραμείνει στο παιχνίδι. Και αν κρίνουμε από τα μέχρι τώρα κριτήρια του κοινού, θα παραμείνει και τώρα.

Όταν η Ελισάβετ νόμιζε ότι θα γλιτώσει την υποψηφιότητα για αποχώρηση:

4. Ορέστης Τσανγκ

Πρώτη φορά υποψήφιος για αποχώρηση και δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς αφού όλες τις υπόλοιπες φορές είχε κερδίσει το έπαθλο της ασυλίας και οι συμπαίκτες του δεν μπορούσαν να τον ψηφίσουν. Από την αρχή φάνηκε σαν να συνωμότησε με τον Πάνο για να διώξουν τον Κώστα Αναγνωστόπουλο βάζοντας λόγια τρίτων να του μεταφερθούν, πράγμα που δίχασε την ομάδα σε δύο ομάδες, του Κώστα και του Πάνου – Τσανγκ. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχει στρέψει εναντίον του και τους τηλεθεατές που τον παρακολουθούν να έχει εμμονή με την Ελισάβετ – αγαπημένη του κοινού – αλλά και να είναι η πηγή όλων των κακών στο νησί των Μαχητών!

Τι γνώμη έχει το κοινό: Κάκιστη αν κρίνουμε από τα social media, όμως οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων του, μπορεί να τον ψηφίσουν να παραμείνει στον… μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε