Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Survivor: Πώς έστησαν οι διάσημοι την ψηφοφορία! [vid]

Survivor: Πώς έστησαν οι διάσημοι την ψηφοφορία! [vid]

Φαίνεται πως ο Ορέστης Τσανγκ έλυσε πολλές απορίες για την τελευταία ψηφοφορία για αποχώρηση πριν από την ένωση διασήμων και μαχητών στο Survivor.

Στο πάρτι της ένωσης ο Ορέστης Τσανγκ συζητούσε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Γιάννη Σπαλιάρα, εξηγώντας πόσο έξυπνη βρήκε την τελευταία ψηφοφορία των διασήμων για αποχώρηση πριν από την ένωση των δύο ομάδων.

Σε εκείνο το Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor είχαν βγει υποψήφιοι για αποχώρηση ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Κώστας Κοκκινάκης, ο Λάμπρος Χούτος και η Λάουρα Νάργες, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής. Ήταν η πρώτη φορά που η κλίκα των διασήμων δεν ψήφισε σύσσωμη τον Γιώργο Αγγελόπουλο και σύμφωνα με το σκεπτικό του Ορέστη Τσανγκ ήταν μια πανέξυπνη κίνηση στρατηγικής.

“Ήταν πολύ έξυπνη ψηφοφορία από τον Κώστα. Πολύ έξυπνη ψηφοφορία. Δεν υπήρχε άλλη περίπτωση να μείνουν στο παιχνίδι και ο Κώστας και η Λάουρα. Αν δεν είχε ψηφίσει τη Λάουρα και η Λάουρα δεν είχε ψηφίσει τον Κώστα, θα την έβγαζες εσύ και μετά ο Μπο δεν θα ψήφιζε τον Λάμπρο αλλά τον Κώστα”, είπε αναφερόμενος στον Χρανιώτη που είχε τότε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε