Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Survivor: Πρόβλημα υγείας η Βαλαβάνη – Να γιατί είναι φουσκωμένη!

Survivor: Πρόβλημα υγείας η Βαλαβάνη – Να γιατί είναι φουσκωμένη!

Αποχώρησε από το Survivor και τώρα δε διστάζει να αποκαλύψει όλο το hot παρασκήνιο! Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου μιλά για όσους την στενοχώρησαν και αποκαλύπτει για την κατάσταση υγείας της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Καλεσμένη ήταν σήμερα στην εκπομπή Survivor Panorama, η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου. Η παίκτρια που αποχώρησε πρόσφατα από το παιχνίδι, επέστρεψε στην Ελλάδα και μιλά για όλους και για όλα, έξω από τα δόντια. Δείτε το πρόβλημα υγείας που έχει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τι παγίδα της είχαν στήσει τα αγόρια των Μαχητών και πόσα κιλά πήρε μετά την αποχώρησή της.

Τι αποκάλυψε για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Σύμφωνα με την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη – που τον τελευταίο καιρό στο Survivor φαίνεται ιδιαίτερα φουσκωμένη τόσο στα μάγουλα όσο και στην κοιλιά – έχει πάθει τυμπανισμό σε συνδυασμό με τα γυναικολογικά της και τόνισε ότι αν της πιάσουν την κοιλιά της πονάει. Έτσι εξηγείται η αλλαγή στην εμφάνισή της καθώς και τα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία της. Δεν ξεχνάμε τη στιγμή που ξέσπασε στον Γιώργο Αγγελόπουλο και φώναζε να την αφήσει μόνη της να ηρεμήσει.

Δείτε εδώ την απίστευτη αλλαγή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Η γνώμη της για την Ειρήνη Παπαδοπούλου

“Εγώ είχα καταλάβει ότι είχαν περιθωριοποιήσει πάρα πολύ τον Γιάννη Σπαλιάρα και την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Δε θέλω να θίξω κανέναν σαν προσωπικότητα γιατί ούτε τους έχω γνωρίσει, ούτε έχω δει τα επεισόδια του Survivor, αλλά σίγουρα υπήρχε ένα θέμα με τον Χανταμπάκη και αυτό γιατί φαινόταν όταν τον έβγαλε υποψήφιο και μάλλον φαινόταν και στον κόσμο γιατί έφυγε αρκετά γρήγορα. Δηλαδή αν συνέβαινε κάτι αντίθετο, δεν θα ήταν εκτός παιχνιδιού”.

Δείτε εδώ τα τελευταία νέα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Τα σχέδια του Κωνσταντίνου Βασάλου, του Ορέστη Τσανγκ και του Πάνου Αργιαννίδη για αυτήν

“Στην αρχή τα πήγαινα πολύ καλά με τον Κωνσταντίνο, γιατί του θύμιζα πολύ την αδελφή του και μου το είχε πει. Μετά όμως στην πορεία, το έχασα λίγο αυτό μαζί του. Ειδικά όταν τον είχα βγάλει υποψήφιο. Ο Κωνσταντίνος όταν δεν έτρωγε ήταν λίγο πιο οξύθυμος. Η πείνα είναι ένα πολύ δύσκολο θέμα πραγματικά, αλλά όταν ο Κωνσταντίνος έτρωγε ήταν άλλος εαυτός” αποκάλυψε η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου. Και συνέχισε: “Δεν είχε γίνει κάποιος τσακωμός. Θεωρούσα ότι ίσως η παρέα με τον Πάνο που ήθελε να μας βγάλει και έλεγε αυτά. Σε όλες τις υποψηφιότητες του Survivor, μια φορά ήσυχη δεν με άφησαν”.

“Τρόμαζαν τα αγόρια γιατί ο κόσμος με κράταγε”

“Ο Πάνος με τον Τσανγκ και τον Κωνσταντίνο έλεγε να βγάλουμε τα κορίτσια υποψήφια για να φύγει σίγουρα η Ελισάβετ. Νομίζω κάτι που συνέβαινε είναι ότι τρόμαζαν τα αγόρια γιατί ο κόσμος με κράταγε”, είπε όλο παράπονο η πρώην παίκτρια του Survivor.

Δείτε εδώ τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο.

Άλλοι χάνουν και άλλοι παίρνουν!

Τέλος, η γλυκιά πρώην παίκτρια των Μαχητών δήλωσε ότι μπορεί να έχασε πολλά κιλά, όμως μετά την αποχώρησή της έπεσε με τα μούτρα στο φαγητό και πήρε αμέσως 3 κιλά!

Δείτε τις δηλώσεις της για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που είναι το νούμερο ένα άτομο που συζητιέται τα τελευταία 24ωρα:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε