Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Σπαλιάρας ο νέος Αγγελόπουλος! Έσπασαν τα τηλέφωνα – Απίστευτο ποσοστό! [vids]

Survivor: Σπαλιάρας ο νέος Αγγελόπουλος! Έσπασαν τα τηλέφωνα – Απίστευτο ποσοστό! [vids]

Η Ελισάβετ ήταν αυτή που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Το ποσοστό που συγκέντρωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε τεράστια διαφορά από τις αντίπαλές του. Θυμίζει τις καλές εποχές του Αγγελόπουλου!

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor τα είχε όλα! Ένα δύσκολο αγώνισμα, μια αναπάντεχη ανακοίνωση της σημερινής ελληνοτουρκικής μάχης και την αποχώρηση της Ελισάβετ και τον νέο… “Αγγελόπουλο”.

Ανάμεσα στον Γιάννη Σπαλιάρα, την Σάρα Εσκενάζυ και την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου τελικά αποχώρησε από το Survivor, η τελευταία. Θυμίζουμε ότι η Ελισάβετ είχε βρεθεί πάνω από 6 φορές υποψήφια για αποχώρηση, αλλά φαίνεται ότι αυτήν την φορά το τηλεοπτικό κοινό την θεώρησε ως τον πιο αδύναμο κρίκο σε σχέση με τους άλλους δύο υποψηφίους.

Δείτε εδώ την αποχώρηση και τις πρώτες δηλώσεις της Ελισάβετ.

Η Ελισάβετ έφυγε με ψηλά το κεφάλι αφού ήταν πολύ καλή στις τελευταίες της επιδόσεις και νιώθει περήφανη για τις εμπειρίες που αποκόμισε στο παιχνίδι όλο αυτό το διάστημα. «Είμαι χαρούμενη γιατί πραγματικά τα έχω δώσει όλα για την ομάδα. Επειδή αυτή θα είναι η τελευταία μας στιγμή και η τελευταία μου εικόνα από το Survivor θέλω να με χαιρετίσετε με μια αγκαλιά» είπε η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου. Η Σάρα Εσκενάζυ δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σάρα Εσκενάζυ τη γλίτωσε με αρκετά μικρό ποσοστό ψήφων αλλά με μεγάλη διαφορά από την Ελισάβετ, ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας ψηφίστηκε θετικά από μία πολύ μεγάλη μερίδα του κοινού που παρακολουθεί Survivor.

Δείτε εδώ τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο.

Στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω” παρουσίασαν σήμερα το πρωί τα ποσοστά που πήραν οι τρεις παίκτες στην ψηφοφορία. Αναλυτικά, η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου έλαβε το 17% των ψήφων και τέθηκε εκτός παιχνιδιού. Η Σάρα Εσκενάζυ πήρε 31%, ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας συγκέντρωσε το 52%.

Κρίνοντας από τα ποσοστά, ένα είναι φανερό… Ίσως ο πιο αγαπητός στο κοινό παίκτης δεν είναι μόνο ο Γιώργος Αγγελόπουλος που όλοι νομίζουμε, αλλά ο Γιάννης Σπαλιάρας. Και αυτός τίθεται σταθερά υποψήφιος για αποχώρηση αλλά τη γλιτώνει πάντα με ευκολία και εξολοθρεύει τους αντιπάλους του. Φαίνετα λοιπόν ότι ο “Ντάνος” βρήκε έναν νέο… αντίπαλο, αφού πλέον το γνωστό μοντέλο – χάρη στα υψηλά ποσοστά θετικών ψήφων στις ψηφοφορίες –  είναι και αυτός φαβορί για τον τελικό του Survivor.

Δείτε όλες τις αποκαλύψεις για την χθεσινή αποχώρηση του Survivor:

Αναμένουμε σε λίγες ώρες νέο επεισόδιο του Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε