Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor: Στέλνουν τελικό Παπαδοπούλου, Σπαλιάρα, Αγγελόπουλο

Survivor: Στέλνουν τελικό Παπαδοπούλου, Σπαλιάρα, Αγγελόπουλο

Αυτό είναι το “πόρισμα” του φανατικού κοινού του Survivor που δείχνει μετά και το τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού να είναι πρόθυμο να στηρίξει για να φτάσουν στον τελικό του ριάλιτι η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, που τον τελευταίο καιρό έχει απομακρυνθεί από όλους τους παίκτες της ομάδας των διασήμων στο Survivor, κέρδισε την υποστήριξη του κοινού μετά το πρόσωπο που έδειξε στο τελευταίο επεισόδιο και όσα είπε για την “κλίκα” των διασήμων, τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Στέλιο Χανταμπάκη.

“Μοναχική είμαι νομίζω πολύ καιρό. Μεγάλο διάστημα εδώ στην παραλία. Είναι μια στάση που κρατάω γιατί κάποια πράγματα δεν ταιριάζουν με την προσωπικότητά μου και δεν μπορώ, αρνούμαι να τα κάνω. Δεν μπορώ να προσποιηθώ, δεν μπορώ να πω ψέματα, είμαι αυθόρμητη γι’ αυτό και προτιμώ τη μοναξιά. Η μοναξιά είναι μια επιλογή που δεν είναι μόνο δικιά μου. Είχα φτάσει σε ένα σημείο να είμαι ζητιάνα αγάπης. Είναι και από τη στάση των υπολοίπων. Επειδή είμαι ανοιχτό βιβλίο, τουλάχιστον ήμουν γιατί τώρα θα προσέχω, έδειξα ακριβώς τι χαρακτήρας ήμουν και προσπάθησαν να γίνουν χειριστικοί επάνω μου. Καλούμαι μάλλον να γίνω πιο δυνατή, να σκληρύνω σαν Ειρήνη και να τα βγάλω εις πέρας βδομάδα με βδομάδα.

Νευρίασε η Βαλαβάνη γιατί ο Ντάνος χάλασε το σχέδιο. Ενώ είχαν συμφωνήσει ότι την άλλη μέρα εσύ θα κάνεις αυτό, εγώ θα κάνω αυτό για να φανεί ότι είμαστε μια ομάδα και ότι πια δεν υπάρχει έτσι αυτό που υπήρχε μεταξύ μας, το χάλασε ο Ντάνος. Τώρα λειτούργησε πονηρά, που πονηρά λειτουργεί και ο Ντάνος, λειτούργησε ατομιστικά γιατί ήθελε να φανεί ότι όλο αυτό το έκανε μόνος του. Ό,τι και να είναι μου είναι τόσο αστείο. Νομίζω ότι όλοι πια προσπαθούν να γίνουν χειριστικοί απέναντί μου εκτός από τον Γιάννη Σπαλιάρα. Δεν ήταν εκεί ο Ντάνος αλλά και ο Ντάνος επειδή θέλει να πάει, γιατί φοβάται μάλλον μην τον ξαναψηφίσουν, με την υπόλοιπη κλίκα που είναι περισσότερα άτομα το κάνει και ο Ντάνος αυτό. Και λυπάμαι πάρα πολύ και στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί νόμιζα ότι είναι ένα λαϊκό παιδί, ένα καλό παιδί. Καταλαβαίνω όμως ότι θέλει να κερδίσει το έπαθλο και τον δικαιολογώ παρ’ όλα αυτά και ό,τι και να έκανε πάλι δεν θα τον ψήφιζα” είπε στις κάμερες πριν από το Συμβούλιο του Νησιού όπου η Ειρήνη Παπαδοπούλου ψήφισε να πάει στην αντίπαλη ομάδα ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Εδώ και καιρό η Ειρήνη Παπαδοπούλου φαίνεται πεσμένη ψυχολογικά και δεν θυμίζει σε τίποτα την “μπουλντόζα”, όπως την αποκαλούν οι συμπαίκτες της, ούτε στα αγωνίσματα αλλά ούτε και στην παραλία των διασήμων στο Survivor. Η “κλίκα” στην ομάδα των διασήμων την έχει οδηγήσει στην απομόνωση, δείχνοντας μάλιστα ένα αυθεντικό πρόσωπο που κέρδισε το κοινό. Ήταν άλλωστε ανάμεσα σε εκείνους που ζήτησε από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν να πάει στην αντίπαλη ομάδα γιατί της αρέσει να είναι κάπου χρήσιμη και να τη θέλουν.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε