Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Συμφιλιώθηκαν Σπαλιάρας και Κοκκινάκης – Τι θα δούμε σήμερα [vid]

Survivor: Συμφιλιώθηκαν Σπαλιάρας και Κοκκινάκης – Τι θα δούμε σήμερα [vid]

Όλα δείχνουν ότι η κόντρα του Σπαλιάρα και του Κοκκινάκη θα λήξει σύντομα. Δείτε τι είπαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και τι θα παρακολουθήσουμε σήμερα.

Έναν άνευ προηγουμένου τσακωμό παρακολούθησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor το τηλεοπτικό κοινό ανάμεσα στον Κώστα Κοκκινάκη και τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Οι δύο αντίπαλοι παίκτες στα τελευταία επεισόδια είχαν έρθει σε μία απίστευτη κόντρα. Όλα ξεκίνησαν όταν στο προηγούμενο αγώνισμα με έπαθλο τη διαμονή στη βίλα, ο Γιάννης Σπαλιάρας μετά την πρώτη κούρσα του, ένιωσε έναν πόνο στη μέση και αποφάσισε να μην αγωνιστεί και να τρέξουν παραπάνω φορές οι συμπαίκτες του.

Όταν το παιχνίδι του Survivor, τελείωσε και η ομάδα των Μαχητών ήταν αυτή που κέρδισε το πολυπόθητο έπαθλο, ο Γιάννης Σπαλιάρας πανηγύρισε έντονα, γεγονός που ενόχλησε τους Διάσημους και μάλιστα τους κίνησε τις υποψίες ότι το γνωστό μοντέλο δεν είχε θέμα με τη μέση του, αλλά επειδή ήταν ένα αγώνισμα που τον δυσκόλευε, “θυσιάστηκε” προκειμένου να παίξει κάποιος πιο δυνατός παίκτης από αυτόν, ώστε να κερδίσουν.

Δείτε εδώ πώς ξεκίνησαν όλα.

Η ένταση συνεχίστηκε ανάμεσα τους με τους Διάσημους να “στριμώχνουν” συνεχώς τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος τους “απαντά” αποκαλύπτοντας και στο κοινό πώς ο Κώστας Κοκκινάκης είχε μαγειρέψει εκτός από φαγητό και… την ψηφοφορία τότε που τέθηκε υποψήφιος ο Χούτος, ο οποίος και τελικά αποχώρησε.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Κώστας Κοκκινάκης προχώρησε σε άλλο ένα ξέσπασμα. Την ώρα που οι Μαχητές περιεργάζονταν στην καλύβα τους ένα καβούρι, ο Κώστας Κοκκινάκης εμφανίστηκε και «έλουσε» τον Γιάννη Σπαλιάρα με βρισιές.

«Ο Χρανιώτης σου είπε ότι ορκίστηκα στο παιδί μου; Κι ότι δεν έγινε με δόλο; Δεν σου είπε ρε @@; Θα αμφισβητήσεις τον όρκο μου στο παιδί μου; Άντε @@! Στο παιδί μου αμφισβητείς τον όρκο; Ψευταρά; Μην κοιτάς σαν @@ ρε! Ορκίστηκα στο παιδί μου και λες @@! Στο διάολο!» φώναζε ο Κώστας Κοκκινάκης μπροστά στον Γιάννη Σπαλιάρα που κοιτούσε έκπληκτος την έκρηξη του.

Δείτε εδώ το ξέσπασμα του Κοκκινάκη.

Όταν όμως ξημέρωσε και οι παίκτες του Survivor συναντήθηκαν στον χώρο του αγωνίσματος, φαίνεται ότι ο Κώστας Κοκκινάκης είχε έρθει με πλήρως ανανεωμένη διάθεση. Ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να μιλήσει μαζί του και να λυθούν οι διαφορές τους ενώ στις κάμερες του Survivor δήλωσε αργότερα ότι είναι άνθρωπος που δεν κρατά κακία, δεν τσακώνεται εύκολα, συγχωρεί εύκολα και πλέον τα έχει ξεχάσει όλα και θεωρεί ότι ήταν μια κακή στιγμή.

Από την μεριά του ο Γιάννης Σπαλιάρας δήλωσε στον Σάκη Τανιμανίδη ότι ανακουφίστηκε με τα όσα είπε ο Κοκκινάκης και είναι έτοιμος να τα βρουν. Μάλιστα, όλοι οι παίκτες των Μαχητών μόλις άκουσαν τις δηλώσεις και των δύο χειροκρότησαν ως ένδειξη συμφιλίωσης και καλής πρόθεσης που έδειξαν οι δύο παίκτες και όλα φαίνεται ότι σήμερα θα κυλήσουν ομαλά!

Δείτε εδώ το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου με την αποχώρηση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor από το 54:07 εδώ:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε