Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Τα γυρνάει η Βαλαβάνη όταν δεν πρόκειται για τον Αγγελόπουλο!

Survivor: Τα γυρνάει η Βαλαβάνη όταν δεν πρόκειται για τον Αγγελόπουλο!

Μια ακόμα φορά που οι διάσημοι έχασαν από τους μαχητές που εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το άσχημο κλίμα στην αντίπαλη ομάδα και συνεχίζουν το σερί νικών τους.

Μετά και το τελευταίο επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor με την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη που υποστήριξε ότι νίκησαν το ψέμα και η αδικία, ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν έχασε την ευκαιρία για τρολάρισμα. Έτσι αναρωτιόταν αν είναι εκείνος το ψέμα ή η αδικία και σκέφτηκε να το διαπραγματευτεί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η κακή ψυχολογία, η πείνα και οι άσχημες σχέσεις μεταξύ των παικτών της ομάδας των διασήμων οδήγησε σε μια ακόμα επικράτηση των μαχητών που έχουν πλέον 7 σερί νίκες, απολαμβάνοντας ένα ακόμα έπαθλο φαγητού.

Οι διάσημοι γύρισαν με άδειο στομάχι στην παραλία τους, με τον Στέλιο Χανταμπάκη να βγάζει ένα ψάρι που η Βαλαβάνη πρότεινα να φάνε αυτοί που το ψάρεψαν! Αυτό βέβαια λίγο μόνο καιρό μετά τη στοχοποίηση του Γιώργου Αγγελόπουλου και την υποψηφιότητά του για αποχώρηση επειδή ψάρευε και έτρωγε με συμπαίκτες του ενώ οι υπόλοιποι της ομάδας του είχαν πέσει για ύπνο.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε