Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor: Τα βρήκαν Αγγελόπουλος και Παπαδοπούλου! Σπόντες κατά Χανταμπάκη και Βαλαβάνη [vid]

Survivor: Τα βρήκαν Αγγελόπουλος και Παπαδοπούλου! Σπόντες κατά Χανταμπάκη και Βαλαβάνη [vid]

“Συμμαχία” Αγγελόπουλου και Παπαδοπούλου είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Δείτε τα “καρφιά” που πέταξαν για Χανταμπάκη, Βαλαβάνη και την υπόλοιπη κλίκα!

Σύμμαχο φαίνεται ότι βρήκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Το “τεστ” όπως δήλωσε η ίδια το πέρασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και οι δύο τους έκατσαν κάτω και μίλησαν για την κλίκα της ομάδας τους.

«Δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτώ ξανά κάποιον, αλλά σίγουρα θα μου ήταν πιο ευχάριστο να έχω κάποιον να συνομιλώ και να μην παραμιλάω πάλι μόνη μου. Έναν “σύμμαχο”, αυτό και περνάει τα τεστ του», είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Survivor η Ειρήνη Παπαδοπούλου αναφερόμενη στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Εδώ και μέρες η ομάδα των Διασήμων του Survivor έχει χωριστεί στα δύο. Χανταμπάκης, Μπο, Χούτος, Βαλαβάνη και Λάουρα επιτίθενται τόσο στην Ειρήνη Παπαδοπούλου όσο και στον Γιώργο Αγγελόπουλο που είναι υποψήφιος για αποχώρηση.

Πολλές φορές η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει χάσει την ψυχραιμία της και έχει προκαλέσει εντάσεις ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος διατηρεί μια πιο ουδέτερη στάση. Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, όμως και οι δύο συμφώνησαν ότι η στάση των συμπαικτών τους είναι εριστική.

Η συμπεριφορά του Χανταμπάκη έχει ενοχλήσει την Παπαδοπούλου και τον Ντάνο καθώς είναι αυτός που επηρεάζει την κλίκα και σκοπεύει να τους διώξει επειδή είναι καλοί παίκτες. Άλλωστε δεν ξεχνάμε ότι σε λίγο καιρό όλοι θα αγωνίζονται ατομικά στο Survivor, και κανέναν δεν συμφέρει να έχει έναν δυνατό αντίπαλο.

Δείτε όλα όσα είπαν για Χανταμπάκη και Βαλαβάνη στο χθεσινό Survivor της 10ης Απριλίου: 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε