Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Survivor Τελικός: Η αποθέωση στον Αγγελόπουλο, αστείες σκηνές και δάκρυα συγκίνησης! [vids]

Survivor Τελικός: Η αποθέωση στον Αγγελόπουλο, αστείες σκηνές και δάκρυα συγκίνησης! [vids]

“Σείστηκε” όλο το στάδιο στην ανακοίνωση ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor! Άφθονο γέλιο “έριξαν” οι τηλεθεατές με τις αστείες σκηνές, ενώ συγκίνηση κατέκλυσε το κοινό με τις οικογενειακές στιγμές.

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Δύο ονόματα αλλά ένας ήταν ο μεγάλος νικητής του τελικού του Survivor που κέρδισε εκτός από την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού και τα 100.000 ευρώ. Το τελευταίο επεισόδιο ήταν… επεισοδιακό…

Όλοι οι προηγούμενοι παίκτες του παιχνιδιού βρέθηκαν και πάλι μαζί για τελευταία φορά. Διάσημοι και Μαχητές παρακολουθούσαν μαζί με το κοινό τους δύο φιναλίστς που διεκδικούσαν μια θέση στην κορυφή. Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, τα είχε όλα. Δύσκολες στιγμές, αστεία στιγμιότυπα, χορό, τραγούδι, μπόρες, έντομα, αγωνίσματα, έπαθλα, γέλια, δάκρυα, πείνα, φιλίες, ανταγωνιστικότητα, αλλά κυρίως 25 Survivors που κατέθεσαν σώμα και ψυχή στο πιο δύσκολο παιχνίδι όλων των εποχών.

“Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να λυπηθώ που τελειώνει. Για μένα δεν θα τελείωσει ποτέ…”, δήλωσε σίγουρος για τον εαυτό του ο Ντάνος, ενώ ο Μάριος με αμηχανία δήλωσε για το τελευταίο επεισόδιο του Survivor: “Eίναι τιμή μου που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, σήμερα που τελειώνει όλο αυτό ξέρω ότι με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο”.

Οι… απρόσκληπτοι επισκέπτες του Survivor

Το επεισόδιο ξεκίνησε με ευχάριστο τρόπο και τους επίσης… ευχάριστους επισκέπτες των παικτών στο παιχνίδι του Survivor. Τι άλλο από τα υπέροχα… ποντίκια, κατσαρίδες, σκορπιούς και περίεργα έντομα που είχαν την τύχη να… γνωρίσουν στον Άγιο Δομίνικο. Τις περισσότερες φορές “θύματα” ήταν η Λάουρα και η Βαλαβάνη

Πέρα από τους Μαχητές και τους Διασήμους, στον ελληνικό τελικό του Survivor, ήταν και η Τουρκάλα Sabriye! Ο έρωτάς της Τουρκάλας παίκτριας για τον Κωνσταντίνο Βασάλο έμεινε αξέχαστος από το κοινό. Για άλλη μια φορά, θυμηθήκαμε το πέσιμο με το τζατζίκι, το φιλί του Κωνσταντίνου και το χαστούκι της… Ένας πλατωνικός έρωτας που έγραψε ιστορία στον ελληνοτουρκικό αγώνα και όχι μόνο.

Λίγο αργότερα, το τηλεοπτικό κοινό είδε σε ένα βίντεο όλα τα καταπληκτικά έπαθλα που είχαν κερδίσει οι δύο ομάδες του Survivor από την αρχή του παιχνιδιού. Zip line, συναυλίες, βίλες, ταξίδια, χορταστικά γεύματα, μπάρμπικιου μέχρι και αυτοκίνητο. Διάσημοι και Μαχητές μπορεί να πέρασαν από πολλές κακουχίες, αλλά η χαρά τους ήταν απερίγραπτη όταν κέρδιζαν τα μοναδικά αυτά έπαθλα. Βλέποντας τα, σίγουρα οι αιτήσεις αμέσως μετά αυξήθηκαν ακόμη παραπάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Οι αλλαγές των παικτών και τα έπαθλα που ξεχώρισαν

Μέσα σε πέντε μήνες, εκτός από αστείες ή συγκινητικές στιγμές, οι παίκτες άλλαξαν πολύ, όχι μόνο στη ψυχολογία, αλλά και εξωτερικά. Ένα βιντεάκι συγκέντρωσε τις αλλαγές των παικτών που από άσπροι έγιναν μαύροι από τον ήλιο, από “ντούκια”, πολύ λεπτοί και από αμούστακοι σε μουσάτοι. Το μήνυμα που πέρασε το βίντεο; Το Survivor είναι η ιδανική λύση για αδυνάτισμα, και φυσικό μαύρισμα! Και δεν ήταν μόνο ο Μπο που άλλαξε πολύ…

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής του Survivor, παρουσίασε ένα βίντεο με τις στιγμές που παρακολούθησε το κοινό περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Τι είναι αυτό; Ούτε η συμβίωση, ούτε τα δάκρυα, ούτε τα γέλια, ούτε οι συγκινήσεις, αλλά τα αγωνίσματα. Όσο μεγάλη και να ήταν η πίεση εκείνη τη στιγμή, υπήρχαν και ενδιάμεσες χαλαρές στιγμές που το κοινό μέχρι τώρα δεν είχε απολαύσει.

Φυσικά μετά οι τηλεθεατές του μεγάλου τελικού, άκουσαν (για μία ακόμη φορά) το νέο τραγούδι του Μπο. “Μόνο εσύ” τραγούδησε ο γνωστός ράπερ, πρώην παίκτης του Survivor, με το κοινό να παραληρεί.  Όση ώρα βέβαια τραγουδούσε ο Μπο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης “πέθαιναν” από την αγωνία, αφού η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γινόταν από στιγμή σε στιγμή. Το μισό γήπεδο ζητωκραύγαζε “Ντάνος” και το άλλο μισό: “Είναι τρελός, είναι τρελός ο Κύπριος, είναι τρελός ο Κύπριος”.

Μετά το τραγούδι του Μπο, το κλίμα “φορτίστηκε” με τα έπαθλα επικοινωνίας των παικτών. Εκτός από τα κλάματα της Βαλαβάνη στα μηνύματα και τα βίντεο των αγαπημένων φίλων και της οικογένειά της, υπήρχαν και άλλοι παίκτες που είχαν συγκινηθεί αρκετά και περίμεναν πώς και πώς να τελειώσει το Survivor και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Οι αντίξοες συνθήκες που έφτασαν τους παίκτες στα όριά τους

Βέβαια, δεν ήταν όλα ρόδινα για τους παίκτες του Survivor. Δεν ήταν λίγες οι στιγμές που πείνασαν, κρύωσαν, βρέχονταν από πάνω μέχρι κάτω, πανικοβλήθηκαν, έκλαψαν, χτύπησαν και έχασαν την ψυχραιμία τους. Πάνω από όλα όμως, οι παίκτες κατάφεραν να επιβιώσουν, να συνεχίσουν παρά τους τραυματισμούς τους και ξεπέρασαν μέσα από όλα αυτά τα δεινά, τον εαυτό τους.

Η ανάδειξη του απόλυτου νικητή και του μεγάλου φαβορί!

Μετά από όλα αυτά, παίκτες και κοινό επέστρεψαν στην πραγματικότητα, στην σκληρή πραγματικότητα του Survivor, όπου μετά από πέντε μήνες, απάντησε στην ερώτηση που κατέκλυζε όλο το κοινό τόσο καιρό. Ποιος είναι ο πραγματικός Survivor… Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν φανερά αγχωμένοι και περίμεναν αγωνιωδώς το αποτέλεσμα. Ύστερα από δευτερόλεπτα σιωπής, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε τον μεγάλο νικητή. “Νικητής του Survivor είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος”, φώναξε με όλη του την ψυχή ο παρουσιαστής και όλο το στάδιο “σείστηκε”.

Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον μεγάλο νικητή του τελικού του Survivor, ενώ ο ίδιος τα είχε χαμένα. “Αγκάλιασε” το έπαθλο, ζήτησε ευχαριστώ από το κοινό και μια εμπειρία ζωής μόλις τελείωσε για αυτόν. Ο Ντάνος είναι ένα Survivor από μόνος του και δικαίως κέρδισε τον πολυπόθητο έπαθλο.

Η συνέχεια στις οθόνες μας από του χρόνου, για να ξεκουραστούμε και λίγο… Υπομονή μέχρι το Survivor 2!

Διαβάστε επίσης:

Survivor Βασάλος: “Κατακεραυνώνει” τον Ντάνο πριν τον μεγάλο τελικό

Survivor: Ξεθάρρεψε ο Βασάλος! “Άδειασε” το “χαρέμι” του [vids]

Survivor Σπαλιάρας: 4.001… για τη δικηγόρο! Ξεσάλωσαν στο Twitter!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε