Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Survivor Τελικός: Νικητής o Αγγελόπουλος! Σείστηκε όλο το στάδιο!

Survivor Τελικός: Νικητής o Αγγελόπουλος! Σείστηκε όλο το στάδιο!

Ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor και των 100.000 ευρώ είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Αποθεώθηκε από όλο το κοινό!

Το επεισόδιο που θα γράψει ιστορία! Ο μεγάλος νικητής του Survivor και των 100.000 ευρώ είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Το φαβορί του τελικού αποθεώθηκε από μικρούς και μεγάλους, φανατικούς οπαδούς αλλά και… πρώην αντιπάλους. Ο Μάριος Πρίαμος κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Ύστερα πολλά βίντεο και μερικές ώρες, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε τον μεγάλο νικητή. “Νικητής του Survivor είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος”, φώναξε με όλη του την ψυχή ο παρουσιαστής και όλο το στάδιο “σείστηκε”. Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον μεγάλο νικητή του τελικού του Survivor, ενώ ο ίδιος τα είχε χαμένα. “Αγκάλιασε” το έπαθλο, ζήτησε ευχαριστώ από το κοινό και μια εμπειρία ζωής μόλις τελείωσε για αυτόν. Ο Ντάνος είναι ένα Survivor από μόνος του και δικαίως κέρδισε τον πολυπόθητο έπαθλο.

Από την αρχή του Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατάφερε να ξεχωρίσει στο ριάλιτι επιβίωσης και να κερδίσει τη μεγαλύτερη μερίδα του κοινού. Οι απίστευτες επιδόσεις του στα αγωνίσματα δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από συμπαίκτες, αντιπάλους αλλά και το φανατικό κοινό του Survivor, που σαρώνει τα πάντα στο τηλεοπτικό πέρασμά του.

Όταν είχε ξεκινήσει για τον Άγιο Δομίνικο έφευγε σίγουρος για τον εαυτό του και τη νίκη. “Είμαι απόλυτα ήρεμος και συνειδητοποιημένος ότι πάω να κε… να δω μέσα από ένα καινούριο σύνολο ανθρώπων και ένα καινούριο εντελώς περιβάλλον ποιος είμαι και να κερδίσω” έλεγε χαρακτηριστικά στην κάμερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος, νικητής του τελικού του Survivor.

Μέρα με τη μέρα, o Nτάνος συνέχιζε να αποδεικνύει πως του άξιζε να είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor, κάτι που παραδέχονται και συμπαίκτες του που τον ψήφιζαν για αποχώρηση. Δεν είναι τυχαίο πως είναι από τους λίγους παίκτες που πράγματι θα επιβίωνε αν τον έριχναν ναυαγό σε ένα νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Και αν και λίγο αργά, στον τελικό, δικαιώθηκε… Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα Survivor από μόνος του και το ριάλιτι επιβίωσης σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν ίδιο χωρίς την παρουσία του.

Ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του, αλλά η “εποχή Survivor” μόλις άρχισε… 

Διαβάστε επίσης:

Survivor Βασάλος: “Κατακεραυνώνει” τον Ντάνο πριν τον μεγάλο τελικό

Survivor: Ξεθάρρεψε ο Βασάλος! “Άδειασε” το “χαρέμι” του [vids]

Survivor Σπαλιάρας: 4.001… για τη δικηγόρο! Ξεσάλωσαν στο Twitter!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε