Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Survivor: Τι δουλειά έχουν οι παραγωγοί του παιχνιδιού στην Καλλονη

Survivor: Τι δουλειά έχουν οι παραγωγοί του παιχνιδιού στην Καλλονη

Το σίγουρο είναι ότι δεν ψάχνουν για… σαρδέλες! Ίσως όμως να ψάχνουν για την τοποθεσία που θα πληροί τις προδιαγραφές του για να φιλοξενήσει τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor.

Το που θα γίνει ο τελικός του Survivor είναι ένα μέγα ερώτημα. Το οποίο εξελίσσεται και σε… θρίλερ, αφού οι “υποψήφιοι” είναι πολλοί. Ποιος δεν θέλει τέτοια δημοσιότητα άλλωστε; Το Survivor άλλωστε “σπάει” τα μηχανάκια της τηλεθέασης κάθε φορά που προβάλλεται από τον ΣΚΑΙ.

Τα τελευταία 24ωρα, σύμφωνα με το kalloninews.gr, τα τελευταία 24ωρα παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα στην Καλλονή. Άλλωστε, η φήμη πως ο τελικός ίσως γίνει στη Λέσβο “κυκλοφορεί” εδώ και μέρες.

Η Καλλονή και συγκεκριμένα η Σκάλα, είναι πιο κοντά από ποτέ για να επιλεγούν ως ο τόπος του μεγάλου τελικού του Survivor και να φιλοξενήσουν πάνω από 200 άτομα για περισσότερες από 5 ημέρες.

Παραγωγοί, ηχολήπτες, δημοσιογράφοι, σκηνοθέτες, κάμεραμαν, τεχνικοί και υπεύθυνοι καναλιού θα είναι μόνο μερικοί από όσους αναμένεται να βρεθούν στην Καλλονή, αν τελικά επιλεγεί για τον τελικό του reality παιχνιδιού. Για να μη μιλήσουμε για τους παίκτες, Διάσημους και Μαχητές.

Μάλιστα, την Πέμπτη (25.05.2017) θα βρεθούν στην Καλλονή οι Τούρκοι παραγωγοί του Survivor, οι οποίοι είναι σε.. ανοιχτή γραμμή με τον αντιδήμαρχο της Λέσβου και τον αντιδήμαρχο της Καλλονής.

Την περασμένη Πέμπτη (18.05.2017) έγινε μια διερευνητική κουβέντα με τους ξενοδόχους της Σκάλας οι οποίοι δεσμεύτηκαν πως μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες παραμονής τους. Το πρωί του Σαββάτου (20.05.2017) εξάλλου έγινε συγκέντρωση τοπικών φορέων και ξενοδόχων έτσι ώστε να συζητηθούν πλέον τα οριστικά θέματα και να τεθούν επί τάπητος τα ρεαλιστικά δεδομένα τα οποία καλύπτουν τους Τούρκους παραγωγούς.

Ωστόσο, στην συζήτηση παρατηρήθηκαν κάποια μικρά προβλήματα ως προς την φιλοξενία τα οποία μπορούν να ξεπεραστούν όπως δήλωσαν όλοι.

Ακόμη πάντως δεν έχει διευκρινιστεί ποια παραλία θα φιλοξενήσει τον τελικό. Η Σκάλα Καλλονής είναι υποψήφια δεδομένου ότι έχει μεγάλη παραλία στο πλάτος και ρηχή θάλασσα, δυο βασικά δεδομένα που θέτουν οι παραγωγοί.

Επίσης, πρόταση υπάρχει και για την παραλία του Χρούσου λόγο ανάγλυφου, ωστόσο υπάρχουν σε αυτήν τη περίπτωση περισσότερα προβλήματα που θα κληθούν να λυθούν λόγω πρόσβασης.

Πηγή: kalloninews.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε