Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Τι κρύβουν για τον Αγγελόπουλο! Πασχάλη: Μη φοβηθείτε να μιλήσετε!

Survivor: Τι κρύβουν για τον Αγγελόπουλο! Πασχάλη: Μη φοβηθείτε να μιλήσετε!

Μετά την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη και τις έντονες αντιπαραθέσεις στο Συμβούλιο του Νησιού για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, το πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει το μεγάλο φαβορί.

Οι αρχηγικές τάσεις και τα ψάρια που έφαγε με κάποιους συμπαίκτες του, είναι και κάτι ακόμα που κρύβουν οι διάσημοι και έχουν στο στόχαστρο τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή απλά υπερβολές για να βγει από τη μέση ο Ντάνος; Τα μισόλογα συνεχίστηκαν στο Survivor για τους λόγους που έχουν οδηγήσει στη στοχοποίηση του μεγάλου φαβορί, με τη Σόφη Πασχάλη να καλεί τους συμπαίκτες της να μη φοβηθούν να μιλήσουν και να αποκαλύψουν την αλήθεια, ενώ νωρίτερα και ο Στέλιος Χανταμπάκης ανέφερε ότι του μίλησαν κρυφά για να μην τον προσβάλουν δημόσια.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο περίπου εβδομάδες όταν παρακολουθήσαμε τους διασήμους να αρχίζουν να στρέφονται εναντίον του Γιώργου Αγγελόπουλου χωρίς ποτέ να αποκαλυφθεί ο λόγος από κανέναν τους. Όλοι έκαναν λόγο για ένα περιστατικό που συνέβη στην παραλία τους αλλά δεν είδαμε ποτέ στους δέκτες μας! Από τότε οι ισορροπίες στην ομάδα των διασήμων έχουν αλλάξει δραματικά, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να βρίσκεται στο στόχαστρο και να έρχονται σερί ήττες.

Ακόμα και την ώρα της αποχώρησής της η Σόφη Πασχάλη συνέχισε τα μισόλογα, κάνοντας λόγο για νίκη του ψέματος και της αδικίας. Ζήτησε μάλιστα από τους συμπαίκτες της να φανερώσουν την αλήθεια και να μη φοβούνται να μιλήσουν. Αυτά βέβαια τα λόγια της έρχονται να προκαλέσουν νέα ερωτηματικά ως προς το τι έχει συμβεί στην παραλία των διασήμων στο Survivor και γιατί αποσιωπείται τόσο έντεχνα από παίκτες και παραγωγή.

“Όμορφα, δικαιοσύνη γιατί αυτό που ήθελα και τους είχα πει το πρωί Ευρυδίκη μου και Λάουρά μου η διαίσθημή μου λέει το ψέμα και η αδικία νικά. Έτσι είναι η κοινωνία περισσότερο. Νιώθω ότι έχω εισπράξει τεράστια μαθήματα. Νιώθω ότι η ειλικρίνει την οποία έχω σε τόσο μεγάλο βαθμό δεν θα την αλλάξω ποτέ. Δεν θα άλλαζα τίποτα από όσα είπα και όλα αυτά που δεν συναίνεσα και το κοινό δεν το βλέπει. Αυτό που είμαι δεν φοράει πολλές φορεσιές γιατί η ειλικρίνεια φοράει μία, το ψέμα φοράει πολλές ανάλογα με την περίσταση και είναι πολύ βολικό και είναι και πάρα πολύ αρεστό. Εύχομαι οι συμπαίκτες μου μέχρι το τέλος του Survivor να έχουν φανερώσει την αλήθεια και να μη φοβούνται να μιλήσουν. Να τα φανερώσουν όλα όπως πρέπει και όχι ότι δεν πρέπει να μιλήσω, δεν κάνει να μιλήσει, δεν είναι η ώρα να μιλήσω και αυτές οι απαντήσεις. Θεωρώ ότι αν τα πράγματα τα πούνε όπως πρέπει όλα θα πάνε και όπως πρέπει. Αυτά ήταν τα λόγια μου που μπορούν να πούνε. Δεν νιώθω ότι δεν πήρα μαθήματα. Πήρα πολλά μαθήματα, πέρασα υπέροχα εδώ αλλά είναι η στιγμή μου. Τους αγαπώ αυτούς που αγαπώ. Έκανα δύο φίλες εγκάρδιες. Έχω και κάποιους ανθρώπους που πάλι θα είναι φίλοι μου. Δεν θα άλλαζα καμία στιγμή και καμία ανειλικρίνεια να τη γύρναγα πίσω για να γυρίσω κι εγώ στο ψέμα. Εκτιμώ βαθιά ότι η αλήθεια είναι σκληρή αλλά την προτιμώ. Τους εύχομαι να τα βρουν. Εγώ αυτό που ήθελα να κάνω σήμερα ήταν να τους ενώσω. Έτσι λειτουργεί ο κόσμος και εμείς είμαστε μια μικρογραφία του. Η αλήθεια θέλει πολύ χρόνο για να φανερωθεί ενώ το ψέμα είναι εδώ δίπλα μας και είναι πάντα αρεστό γιατί βολεύει”, σημείωσε η Σόφη Πασχάλη αφήνοντας πολλές αιχμές για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η έλλειψη τροφής για αρκετές ημέρες, αλλά και τα έντονα αγωνίσματα έχουν εξαντλήσει τους διάσημους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν και προβλήματα συμβίωσης στην παραλία τους. Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη από την ομάδα τους; Πώς θα συμπεριφερθούν οι παίκτες στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τι συζητήσεις θα γίνουν για να καταφέρουν να φέρουν και πάλι την ενότητα στην ομάδα τους; Ποιοι θα αντιδράσουν και ποιες αλήθειες θα βγουν στην επιφάνεια;

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε