Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Survivor: Τι θα δούμε την Κυριακή [vid]

Survivor: Τι θα δούμε την Κυριακή [vid]

Δύσκολες μέρες έρχονται στο Survivor για τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Τι αποκαλύπτει το τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής.

Ο Χρανιώτης αποχώρησε, το παζλ για τον τελικό σιγά σιγά συμπληρώνεται όμως, οι εκπλήξεις του Survivor, δεν σταματούν εδώ. Δείτε τι αποκαλύπτει το τρέιλερ της Κυριακής.

Με την αποχώρηση του Χρανιώτη, τα αγωνίσματα θα συνεχίσουν ως εξής: Θα παραμείνουν δύο ομάδες και θα αγωνίζονται και έτσι. Άρα ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα παίζει ενάντια στους πέντε παίκτες της ομάδας των Μαχητών, μέχρι την επόμενη ασυλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Το αγώνισμα της Κυριακής φαίνεται αρκετά δύσκολο. Πρόκειται για το πρώτο νυχτερινό αγώνισμα του παιχνιδιού. Οι παίκτες καλούνται να καταθέσουν σώμα και ψυχή γιατί τα δύσκολα τώρα έρχονται και ο τελικός με τους τέσσερις παίκτες, πλησιάζει.

Ποια θα είναι η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη; Πώς θα επηρεάσει τις δύο ομάδες; Πώς θα ανταπεξέλθει ο Ντάνος; Ποιοι παίκτες θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό; Ποιο θα είναι το έπαθλο του επόμενου επεισοδίου; Τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor;

Δείτε το τρέιλερ

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Χαμός για τα κιλά της Βαλαβάνη!

Survivor τρέιλερ: Ο ξαφνικός θάνατος “ξαναχτυπά”! [vid]

Οι 5 στιγμές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ στο Survivor!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε