Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Survivor: Το… ερωτικό καβγαδάκι Αγγελόπουλου-Βαλαβάνη, τα νεύρα του Βασάλου και η κρίσιμη ψηφοφορία! [vids]

Survivor: Το… ερωτικό καβγαδάκι Αγγελόπουλου-Βαλαβάνη, τα νεύρα του Βασάλου και η κρίσιμη ψηφοφορία! [vids]

Δείτε τι ισχύει για την κρίσιμη 24ωρη ψηφοφορία και τις εντάσεις του χθεσινού Survivor! Βαλαβάνη και Αγγελόπουλος τσακώθηκαν, ο Βασάλος βγήκε εκτός εαυτού και ο Μπο “τα χωσε” στον Χρανιώτη…

Και νεύρα, και καβγάδες, και… φλερτ και beach party είχε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Το απαιτητικό αγώνισμα και η έντονη βροχή δυσκόλεψε όλους τους παίκτες, αλλά όλοι κατέθεσαν την ψυχή τους για να κερδίσουν και να απολαύσουν το πολυπόθητο έπαθλο. Δείτε – εσείς οι λίγοι που μπορεί να μην είδατε το χθεσινό επεισόδιο – τι χάσατε, ποια ομάδα νίκησε και τι ισχύει στην επόμενη αποχώρηση.

Πώς σχολίασαν οι δύο ομάδες την αποχώρηση του Κοκκινάκη

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, Μαχητές και Διάσημοι σχολίασαν την αποχώρηση της προηγούμενης εβδομάδας, αυτής του Κώστα Κοκκινάκη. Θυμίζουμε ότι το κοινό είχε επιλέξει να παραμείνει ο Μπο και να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, ο… μάγειρας του παιχνιδιού. “Συνεχίζουμε… και πιο δυνατά” είπε ο Μπο στον Αγγελόπουλο μετά το Συμβούλιο του νησιού, ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Γιάννης Σπαλιάρας πήρε την πρωτοβουλία και δήλωσε στους συμπαίκτες τους: “Τελικά έγινε αυτό που θέλατε!”. Άλλωστε, σε προηγούμενο επεισόδιο οι Μαχητές είχαν τονίσει ότι προτιμούσαν να φύγει ο Κοκκινάκης επειδή είναι πιο εύστοχος σε σχέση με τον ράπερ της παρέας.

“Επίσης δεν μου άρεσε η απάντηση της Ευρυδίκης στο Συμβούλιο” είπε απο την μεριά του ο Μάριος. Η Ευρυδίκη αντί να παραδεχτεί ότι προτιμά να φύγει ο Μπο, γιατί είχε μια ιδιαίτερα στενή σχέση με τον Κοκκινάκη, προτίμησε να κρατήσει μια πιο ουδέτερη στάση και να πει ότι όποιος και να φύγει, είναι το ίδιο. Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε αρνητικά από τους Μαχητές επειδή τους φάνηκε ότι η παίκτρια των Διασήμων αντέδρασε ψεύτικα ενώ, σύμφωνα με αυτούς, θα μπορούσε να είχε το θάρρος να ήταν ειλικρινής στην ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη.


“Κακό πρωινό το σημερινό. Νιώθω το ίδιο με όταν έφυγε η Λάουρα. Θα μου λείψει πάρα πολύ το γέλιο”, σχολίασε στις κάμερες του Survivor, η Βαλαβάνη. Άλλωστε, όπως είχαν δηλώσει και στο παρελθόν αυτή, ο πολίστας και η Λάουρα ήταν τα τρία “διαμαντάκια”.  Από την αποχώρηση του Κοκκινάκη και μετά, η Ευρυδίκη έχει μείνει μόνη της, αφού όλοι οι κολλητοί της αποχώρησαν από το νησί. Μπο, Χρανιώτης και Αγγελόπουλος προσπαθούν να την κάνουν “ένα” με την παρέα τους. “Τώρα η Ευρυδίκη θα έχει 3 δουλειές, να μαγειρεύει, να επιβλέπει την καθαριότητα και να τρέχει στα αγωνίσματα”, τόνισε ο Μπο για την μοναδική παίκτρια των Διασήμων.

Το επόμενο πρωί όλοι οι παίκτες φάνηκαν ότι δεν κοιμήθηκαν πολύ καλά, αφού έβρεχε όλη τη νύχτα με αποτέλεσμα να διαταράσσεται συχνά ο ύπνος τους. Τον είχαν ανάγκη πολύ επειδή έπρεπε να είναι ξεκούραστοι για το αγώνισμα που ακολούθησε. “Είναι η πιο αντίξοη μέρα εδώ και τέσσερις μήνες”, επεσήμανε ο Χρανιώτης ενώ είπε “πριγκίπισσα” την Βαλαβάνη για το ρύζι που τους έφτιαξε κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες. Ο Σπαλιάρας με τον μοναδικό του τρόπο είπε για τον καιρό: “Και όμως! Η βροχή είναι καλή για σφάξιμο!”. Και με αυτόν τον τρόπο, φάνηκε έτοιμος να τα δώσει όλα στο ματς, όπως και οι συμπαίκτες του.

Το απαιτητικό αγώνισμα και το… ερωτικό καβγαδάκι Βαλαβάνη – Αγγελόπουλου

Την προηγούμενη φορά, νικητές ήταν οι Διάσημοι που απόλαυσαν διαμονή στην Πούντα Κάνα με νυχτερινή διασκέδαση σε κλαμπ της περιοχής. Και οι δύο ομάδες στο χθεσινό επεισόδιο έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για το πολυπόθητο έπαθλο. Οι παίκτες καλούνταν να περάσουν ένα zip line πάνω από νερό, ύστερα να αποφύγουν εμπόδια, στη συνέχεια να περπατήσουν πάνω σε δοκό ισορροπίας, ενώ στο τέλος έπρεπε να βάλουν στη σωστή σειρά κουτιά και να πετύχουν τον στόχο που καθόριζε τη νίκη με 2 πετυχημένες βολές.

Αρχικά το προβάδισμα το είχαν οι Διάσημοι, αφού μπορεί να μην έφταναν πρώτοι στον στόχο, όμως ήταν πολύ συγκεντρωμένοι και εύστοχοι. Στην πρώτη αναμέτρηση των κοριτσιών, Βαλαβάνη και Σάρα Εσκενάζυ έφτασαν σχεδόν μαζί στον στόχο όμως, η πρώτη ήταν αυτή που τα κατάφερε. Όμως, ένας τραυματισμός κατά τη διάρκεια της πορείας της, την ταλαιπώρησε και μετά την πονούσε. Ο Αγγελόπουλος πήγε δίπλα της να ρίξει νερό στην πληγή αλλά η ίδια τον αποθάρρυνε!

“Αααα! Μην το πειράζεις! Φύγε μακριά! Έχει τρύπα!”, φώναζε και γελούσε ενώ αυτός μεταξύ αστείου και σοβαρού της απάντησε “Ε τι να είναι; Τρίγωνο;”. H… διαμάχη τους συνέχισε και μετά, με την ίδια να του φωνάζει να μην την βοηθά και να του εξηγεί ότι θέλει να της το δέσει ο γιατρός. Ο Ντάνος επέμενε και πήγε να της πιάσει το πόδι, να της ρίξει νερό για να φύγει η άμμος από την πληγή. Τότε ο Μπο σχολίασε χιουμοριστικά… «Κι έτσι ράγισε η σχέση!».

Το ματς συνεχίστηκε, η έντονη βροχή δυσκόλεψε το οπτικό πεδίο των παικτών και η αγωνία κορυφώθηκε για το τηλεοπτικό κοινό. Παρά το προβάδισμα των Διασήμων, τα πράγματα δεν ήταν εύκολα, αφού οι Μαχητές ήταν πολλές φορές πιο γρήγοροι. Ωστόσο, ήταν άτυχοι και έχαναν τον πόντο στο δευτερόλεπτο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, τσακωμός προκλήθηκε ανάμεσα στον Μπο και τον Γιώργο Χρανιώτη που φώναξε μόνος του για να εμψυχώσει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Ο Μπο άρχισε να φωνάζει στον “Χραν”, όπως τον αποκαλούν, “να μη φωνάζει μόνος του”.

Νεύρα Βασάλου, ξεσπάσματα Αγγελόπουλου!

Οι περισσότεροι Μαχητές προσπαθούσαν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους με τις συνεχόμενες ήττες τους. Στην κατηγορία αυτή δεν μπορούμε να πούμε ότι άνηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Πολλές φορές σε ήττες του έχει προχωρήσει σε ξεσπάσματα θυμού, πράγμα που έκανε και αυτή τη φορά. Στην αναμέτρησή του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, έχασε λόγω της απίστευτης ευστοχίας του Ντάνου, και έτσι ο Βασάλος βγήκε εκτός ορίων. Όσο ήρεμος είναι στη συμβίωση, άλλο τόσο νευρικός είναι ο παίκτης των Μαχητών στα ματς. Με το που τελείωσε η αναμέτρησή τους και ο πόντος πήγε στους Διάσημους, άρχισε να βρίζει και πήγε λίγο στην παραλία να ηρεμήσει.

Έκρηξη είχε όμως και ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην αναμέτρησή του με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Το σκορ ήταν 8 – 3 και ήταν η στιγμή που έπαιξε ο μισθοφόρος μαζί του. Ο παίκτης των Μαχητών έφτασε πιο νωρίς στο στόχο και κατάφερε να βάλει αμέσως δύο συνεχόμενες πετυχημένες βολές, με αποτέλεσμα να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του. Ο Ντάνος δεν άντεξε, έσπρωξε δυνατά το παγούρι και έβριζε μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Η νίκη των Διασήμων και η συγγνώμη του Βασάλου

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, οι Διάσημοι νίκησαν με 10 – 4 χάρη στην ευστοχία τους. Ο Μπο ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με την αναμέτρηση του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο από τους Μαχητές, που ήταν πολύ άτυχος στις βολές. Από την ομάδα των Διασήμων ξεχώρισαν ο Γιώργος Χρανιώτης και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ από την ομάδα των Μαχητών οι μοναδικοί τέσσερις πόντοι προήλθαν, δύο από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ένας από τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και ένας από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η στενοχώρια των Μαχητών ήταν μεγάλη, αφού ήθελαν πολύ το έπαθλο. “Έλα δεν πειράζει” είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας με τους συμπαίκτες του να συμφωνούν και να δηλώνουν ότι ήταν πολύ πιο γρήγοροι από τους αντιπάλους του αλλά δεν ήταν η μέρα τους στο στόχο. “Πρέπει απλά να το βρούμε στο στόχο”, κατέληξαν για να είναι καλύτεροι την επόμενη φορά. “Εγώ θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον Κοκκινάκη”, είπε η Βαλαβάνη στο τέλος του ματς. Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν ο Βασάλος ζήτησε συγγνώμη ενώπιον των Διασήμων για τη νευρική και υπερβολική στάση του. Η Βαλαβάνη μόλις το άκουσε χαμογέλασε, αφού η κίνηση του αυτή έδειξε ότι το μετάνιωσε και η ομάδα των Διασήμων το εκτίμησε.

«Ζήτησα και συγγνώμη γιατί πάνω εκεί στην ένταση του παιχνιδιού είχα τον Γιάννη να μου λέει πιο χαμηλά, πιο καμπύλη, πιο… πιο… και λίγο ήμουν επηρεασμένος που είχα χάσει και τις δύο προηγούμενες φορές και είπα μια έκφραση, όχι προσωπική, γενικά και έβγαλα έναν εκνευρισμό και του ζήτησα συγγνώμη. Δεν μου αρέσουν αυτές οι εκφράσεις γιατί πάνω στο παιχνίδι πρέπει να είσαι ήρεμος», είπε αργότερα στις κάμερες του Survivor.

Το “πέσιμο” του Αγγελόπουλου στη Σάρα και το λαχταριστό έπαθλο

Μετά το αγώνισμα, Μαχητές και Διάσημοι πήγαν στην παραλία να χαλαρώσουν ύστερα από ένα έντονο αγώνισμα. Η Σάρα πήγε στην καλύβα των Διασήμων να κάνει παρέα μαζί τους, κάτι που άλλωστε το κάνει συχνά, αφού περνά πολύ χρόνο στην παραλία με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Εκεί, στο χθεσινό επεισόδιο, η ξανθιά παίκτρια δέχτηκε… φλερτ από τον Ντάνο. “Εγώ προτείνω να έρθεις να κοιμάσαι εδώ εσύ και να φύγει να πάει στους Μαχητές ο Χρανιώτης”, είπε ο Αγγελόπουλος και όλοι γέλασαν.

Έτοιμοι για φαγητό και παρτάρισμα ήταν η ομάδα των Διασήμων. Το έπαθλο περιελάμβανε ένα μεγάλο beach party με ρακέτες, στρώματα, φουσκωτές μπάλες, αιώρες, σκηνές κάμπινγκ και ένα απίθανο μπάρμπικιου με μουσική και ντόπιους. Το ψήσιμο το ανέλαβε ο σκιαθίτης της παρέας και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι με τα κρέατα που γεύτηκαν από τα χεράκια του!

Ξεκίνησε η 24ωρη ψηφοφορία!

Οι παίκτες για άλλη μία φορά πήγαν στο Συμβούλιο του νησιού, για να τους ενημερώσει ο Σάκης Τανιμανίδης για τους νέους κανόνες της αποχώρησης και να ξεκινήσει η διαδικασία. Οι παίκτες που έχουν παραμείνει, θα αποχωρήσουν την επόμενη φορά διαφορετικά. Ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Μπο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από την ομάδα των Διασήμων και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Σάρα Εσκενάζυ από την ομάδα των Μαχητών, θα κριθούν από το κοινό με νέους κανόνες. 

Οι εννέα παίκτες τέθηκαν στη διάθεση του κοινού μετά τα μεσάνυχτα και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη στη 1 τα ξημερώματα. Βάση των ψήφων, θα δημιουργηθεί μια “λίστα” από το 1 έως το 9, όπου στην πρώτη θέση θα βρίσκεται ο παίκτης με τις περισσότερες θετικές ψήφους. Από εκεί και πέρα, θα συνεχιστούν οι αγώνες ασυλίας, ατομικής ασυλίας και οι ψηφοφορίες. Όταν βγουν δύο ή τρεις προτεινόμενοι, δεν θα ψηφίζει το κοινό, αλλά θα φεύγει αυτός που έχει τις λιγότερες ψήφους στην σχετική λίστα που θα έχει ήδη δημιουργηθεί.

«Γνωρίζετε ότι μέχρι σήμερα οι ψηφοφορίες που είχαμε κάθε εβδομάδα για τους υποψήφιους ήταν σχεδόν live. Είχαμε το Συμβούλιο και οι τηλεθεατές μπορούσαν να ψηφίσουν τον παίκτη ή την παίκτρια που προτιμάνε κι έτσι με την ψήφο τους έβγαινε το αποτέλεσμα. Επειδή αυτές τις τελευταίες ημέρες που πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στον μεγάλο τελικό, τα γυρίσματα του παιχνιδιού θα γίνουν πιο γρήγορα, πιο συμπυκνωμένα, θα κάνουμε αυτή τη μεγάλη ψηφοφορία έτσι ώστε να έχουμε μια κατάταξη δημοτικότητας των παικτών και με αυτή την κατάταξη να γίνουν οι επόμενες 5 αποχωρήσεις», ξεκαθάρισε ο Σάκης Τανιμανίδης για τους λόγους που άλλαξαν οι κανόνες.

Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο του Survivor; Ποια ομάδα θα κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο; Τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες στις 5 Ιουνίου και ώρα 21:00.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η νέα κλίκα στο Survivor! “Εγκέφαλος” η Βαλαβάνη!

Αποκαλύφθηκε η στρατηγική του Χρανιώτη στο Survivor! [vids]

Survivor: Ποιος παίκτης πάει απευθείας στον τελικό!

Αγγελόπουλος Survivor: Έκοψαν το άδειασμα στη Βαλαβάνη! Χαμός στο ίντερνετ! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε