Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor: Tο σημερινό αγώνισμα! Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει! [vid]

Survivor: Tο σημερινό αγώνισμα! Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει! [vid]

Μετά την τελευταία νίκη των μαχητών, οι διάσημοι θα προσπαθήσουν να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο στο σημερινό απαιτητικό αγώνισμα του Survivor.

Διάσημοι και μαχητές έχουν επιστρέψει στους κανονικούς τους ρυθμούς μετά το διάλειμμα με τους ελληνοτουρκικούς αγώνες και το απίστευτο γλέντι που ακολούθησε για τις ελληνικές και τουρκικές ομάδες διασήμων και μαχητών του Survivor. Οι δύο ομάδες θα πρέπει να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό στίβο για να να ανταπεξέλθουν στο απαιτητικό αγώνισμα και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Στο τελευταίο αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι δυο ομάδες απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία, ισορροπία και ευστοχία. Οι μαχητές κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 10-7 από τους διασήμους και να γευτούν από δύο λαχταριστά μπέργκερ ο καθένας και μια εκδρομή με καταμαράν.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor οι δυο ομάδες καλούνται σε ένα ακόμη αγώνισμα με έπαθλο φαγητό και όχι την ασυλία. Όπως είχε ανακοινώσει ο Σάκης Τανιμανίδης κατά τη διάρκεια του αγώνα Ελλάδας – Τουρκίας, η ελληνική ομάδα δεν θα αγωνιστεί για την ασυλία αυτή την εβδομάδα. Έτσι διάσημοι και μαχητές που αριθμούν από πέντε παίκτες θα παραμείνουν ισάριθμοι για μια ακόμη εβδομάδα και θα αγωνίζονται χωρίς το άγχος της αποχώρησης παίκτη.

Το σημερινό αγώνισμα του Survivor εκτός από δύναμη και αντοχή απαιτεί και εγρήγορση για το παζλ που συνήθως δυσκολεύει τους παίκτες και χάνουν πολύτιμο χρόνο πριν τον τελικό στόχο. Στο τέλος οι παίκτες θα πρέπει να βάλουν τα μπαλάκια που έχουν μαζέψει στο καλάθι, με τη βοήθεια ενός τραμπολίνο.

Μια γεύση για το σημερινό αγώνισμα παίρνουμε από το τουρκικό Survivor όπου οι ομάδες έχουν ήδη αγωνιστεί στον συγκεκριμένο αγωνιστικό στίβο. Στο τρέιλερ του ελληνικού Survivor βλέπουμε πως στη διάρκεια του αγωνίσματος θα τραυματιστεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ανησυχώντας συμπαίκτες και αντιπάλους του που τρέχουν κοντά του να δουν πως είναι καλά. Ποιος τελικά θα καταφέρει να κερδίσει θα κριθεί στις λεπτομέρειες και τα σωστά ματσαρίσματα, με τους μαχητές να μπαίνουν χορτάτοι στον αγωνιστικό στίβο μετά και την τελευταία νίκη τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε