Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Survivor Βασάλος: Αυξάνεται συνεχώς το κοινό του! Απειλή για Μάριο!

Survivor Βασάλος: Αυξάνεται συνεχώς το κοινό του! Απειλή για Μάριο!

Το άλλοτε outsider έχει γίνει πλέον φαβορί για τον τελικό του Survivor. Φαίνεται ότι το κοινό αρχίζει και αναθεωρεί για τους παίκτες λίγο πριν τον ημιτελικό.

Αψεγάδιαστο κορμί, καταπράσινα μάτια και η ήρεμη δύναμη του Survivor. Γιατί άργησε το τηλεοπτικό κοινό να προσέξει τον personal trainer του νησιού; Λίγο πριν τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό, ο Κωνσταντίνος Βασάλος επισκιάζει τους αντιπάλους του.

Είναι χαμηλών τόνων και ποτέ δεν φάνηκε να τον ενδιαφέρει να “πουλήσει” τον εαυτό του στο Survivor. Στα πρώτα επεισόδια του παιχνιδιού ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν μίλαγε πολύ στις κάμερες αλλά και γενικά… Η φυσική του κατάσταση τον βοήθησε όμως να καθιερωθεί ως ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες των Μαχητών χωρίς όμως αυτό να τον κάνει να καθιερωθεί και στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού.

Καθώς τα επεισόδια περνούσαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος άρχισε να είναι πιο ομιλητικός. Μίλαγε συχνά στις κάμερες του Survivor, πέταγε ατάκες από εκεί που δεν το περιμέναμε και σιγά σιγά οι τηλεθεατές και περισσότερο οι τηλεθεάτριες άρχισαν να μιλούν για τον κούκλο παίκτη των Μαχητών. Ο personal trainer ανέδειξε το χιούμορ του και μάλιστα, στα τελευταία επεισόδια έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό χάρη στη στενή σχέση που αποδείχθηκε ότι έχει με τη μητέρα του και την όμορφη πρωτοβουλία του να της χαρίσει το αυτοκίνητο που είχε κερδίσει στο τελευταίο κουίζ του παιχνιδιού.

Και στα social media, ο Βασάλος απέκτησε κοινό που τον στηρίζει και τον συγχαίρει για το low profile που δείχνει, καθώς χάρη σε αυτό κατάφερε να μη μπλέξει σε κανέναν καβγά και να είναι συμπαθητικός από όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Από την άλλη μεριά, το ακριβώς αντίστροφο θα μπορούσαμε να πούμε ότι συνέβη με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Ο “τρελός Κύπριος” εκεί που στην αρχή είχε μια μεγάλη μερίδα του κοινού που τον υποστήριζε και πήγαινε κόντρα στις “Ντανίτσες”, λίγο οι σπόντες στην Λάουρα και λίγο η εμμονή του με τον Αγγελόπουλο έκαναν το κοινό να αναθεωρήσει. Τώρα, στα social media του Survivor πολλοί είναι εκείνοι που θα “πέσουν να το φάνε” για τον τρόπο που συμπεριφέρεται στον Ντάνο και το γεγονός ότι στις προσωπικές του ήττες είτε αυτές των Μαχητών γενικά, φταίνε πάντα οι άλλοι…

Όλη αυτή η στάση του δημιουργεί νέα δεδομένα για το Survivor και λογικό αφού συνεχώς αποδεικνύει ότι είναι όντως το παιχνίδι των ανατροπών… Είναι πιθανό το άλλοτε outsider να περάσει στον τελικό, και το άλλοτε φαβορί να βγει εκτός; Πόσο θα στηρίξει η Κύπρος τον παίκτη; Πόσοι θα ψηφίσουν απόψε τον Βασάλο στη νέα ψηφοφορία για τον ημιτελικό; Όλες οι ερωτήσεις θα απαντηθούν σύντομα…

Διαβάστε επίσης:

Τρέιλερ Survivor: Ποιος θα περάσει στον ημιτελικό

Survivor Βαλαβάνη: Τσαντίστηκε στις ερωτήσεις για Αγγελόπουλο! [vid]

Survivor: Έκλαψε ο Αγγελόπουλος! Κατάθεση ψυχής στο φινάλε! [vid]

Survivor: Απόλυτη ανατροπή! Η αποχώρηση του Σπαλιάρα, η μούντζα του μισθοφόρου και τα δάκρυα του Ντάνου [vids]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε