Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Survivor Βασάλος: Κλάψτε ελεύθερα! Τα σχόλια για την “τούμπανο” οικογένειά του

Survivor Βασάλος: Κλάψτε ελεύθερα! Τα σχόλια για την “τούμπανο” οικογένειά του

Για άλλη μία φορά το γέλιο στο Twitter του Survivor έπεσε άφθονο. Πάρτε χαρτομάντηλα και δείτε τα πιο αστεία σχόλια για την οικογένεια του Βασάλου!

Σόι πάει από ό,τι φαίνεται στην οικογένεια του Βασάλου το… bodybuilding! Η οικογένεια του κούκλο Μαχητή έκλεψε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, τις εντυπώσεις.

Μετά από πέντε μήνες στο παιχνίδι του Survivor, ο πρασινομάτης Μαχητής αντίκρισε την οικογένειά του από κοντά. Και τι οικογένεια ήταν αυτή… Η σέξι μητέρα του, ο “τούμπανο” πατέρας του, Γιάννης και η γυμνασμένη θεία του είναι η απόδειξη ότι ο Βασάλος δεν θα μπορούσε να είχε βγει και αλλιώς…

Όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει στο τελευταίο κουίζ ερωτήσεων του Survivor, στο σπίτι του ούτε γλυκά τρώνε ούτε λιπαρά. Και τώρα όλο το τηλεοπτικό κοινό μπορεί να καταλάβει τον λόγο. Η οικογένειά του τον έχει μεγαλώσει σε… γυμναστήριο και με τις “αρχές” που το διέπουν.

Και αν όλα τα παραπάνω δεν σας είναι αρκετά… Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Βασάλου έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις στο χώρο του bodybuilding. Ο πατέρας του Γιάννης Βασάλος είναι γνωστός παγκόσμιος πρωταθλητής του αθλήματος, ενώ η θεία του Μαρία Βασάλου (αδελφή του πατέρα του) αλλά και η αδελφή του ίδιου του Κωνσταντίνου, η Μαριάννα Βασάλου έχουν διακριθεί. Το 2005 οι τρεις τους στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Bodybuilding κατέκτησαν αντίστοιχα το χρυσό, το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο.

Απολαύστε τους στο 2:00:00 εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Δείτε τα πιο αστεία σχόλια για την οικογένεια του Βασάλου στο Twitter του Survivor:

 

Διαβάστε επίσης:

Τρέιλερ Survivor 4/7: Χαμός! Όλοι οι παίκτες στον ημιτελικό!

Survivor: Η αποχώρηση του Αναγνωστόπουλου και το “πέσιμο” Ντάνου και Μάριου σε καυτές τουρίστριες [vids]

Survivor Βασάλος: Αυξάνεται συνεχώς το κοινό του! Απειλή για Μάριο!

Survivor – Βαλαβάνη: Για ποιον έκανε καρδούλες στην άμμο [vids]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε