Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Survivor Βασάλος: Τρελή καζούρα για το δώρο στη Βαλαβάνη! [vid]

Survivor Βασάλος: Τρελή καζούρα για το δώρο στη Βαλαβάνη! [vid]

Όλο και πιο κοντά έρχονται ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Survivor. Της έκανε δώρο για τα γενέθλιά της και τα… πειράγματα των συμπαικτών τους “έπεσαν βροχή”!

Τι συμβαίνει στα τελευταία επεισόδια ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο; Οι δύο παίκτες του Survivor εκεί που δεν είχαν καμία επαφή, μετά την ένωση τους στην παραλία, έχουν έρθει πιο κοντά με τους συμπαίκτες τους να τους… πειράζουν. Μετά το πρώτο τους βήμα και τη βόλτα στην παραλία, τώρα έρχεται και το επόμενο με αφορμή τα γενέθλια της παίκτριας των Διασήμων.

Θυμίζουμε ότι οι δυό τους σε προηγούμενο επεισόδιο του Survivor, πήγαν για βόλτα στην παραλία και μάλιστα ο παίκτης των Μαχητών άπλωσε το χέρι του στην πλάτη της Ευρυδίκης, ενώ αυτή από την μεριά της τον έπιασε… αγκαζέ από το μπράτσο του. Μια κίνηση που δεν περίμενε το τηλεοπτικό κοινό, αφού δεν είχε ξανά παρακολουθήσει κάποιο διάλογο μεταξύ τους ή κάποια ιδιαίτερη σχέση.

«Της έχω δώσει κι εγώ φαγητό της Ευρυδίκης παλιότερα, οπότε το πρώτο βήμα το έκανα εγώ, με το να δώσω φαγητό, που δεν το συνηθίζω, αλλά με ευχαριστεί όταν βλέπω τον άλλον ότι του αρέσει αυτό που του δίνω», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στις κάμερες του Survivor.

Δείτε εδώ το… πρώτο βήμα του Βασάλου στην Βαλαβάνη.

Τώρα, με αφορμή τα γενέθλια της αθλητικογράφου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος κάνει και το επόμενο βήμα αφήνοντας έκπληκτους τους τηλεθεατές για άλλη μία φορά με τις… ρομαντικές κινήσεις του, αλλά και τους συμπαίκτες του που του έκαναν ζήλεια ότι αυτοί δεν δέχτηκαν δώρα στα γενέθλιά τους.

«Επειδή πριν λίγες ημέρες είχα τα γενέθλια μου, οι Μαχητές και συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος, μου έκαναν ένα δώρο. Αυτή τη ζακέτα. Μαζί με την Λάουρα, όταν το φορούσε ο Κωνσταντίνος, του είχαμε πει ότι είναι πάρα πολύ ωραίο. Το έχει κόψει και έχει βάλει την πινελιά του πάνω και είχαμε πει ότι όταν τελειώσει το Survivor θα θέλαμε να μας το χαρίσει. Οπότε ο Κωνσταντίνος και οι Μαχητές σκέφτηκαν επειδή ήταν τα γενέθλια μου, να μου κάνουν ένα δώρο και το δώρο ήταν αυτό. Βέβαια τα αγόρια της ομάδας μου με ζηλεύουν και με τρολάρουν λίγο. Αλλά εγώ λέω ότι έπρεπε να σκεφτούν κι αυτοί κάτι για να μου κάνουν δώρο. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να μου λένε πράγματα που δεν ισχύουν» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Το δώρο μου έπιασε τόπο. Έκανα ένα δώρο στην Ευρυδίκη. Είχε τα γενέθλια της και της χάρισα τη ζακέτα μου που την έχω κόψει αμάνικη. Καλό δώρο; Δεν έχω και τίποτα άλλο να δώσω, εδώ πέρα στο Survivor που είμαστε» είπε συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος, ο οποίος λίγο αργότερα μιλώντας στην κάμερα, εξήγησε αυτή του την κίνηση.

Δείτε τα πόσα “έκλεισε” η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Βέβαια, οι υπόλοιποι παίκτες πέρα από την καζούρα που του έκαναν, του έκαναν και ζήλειες με αρχηγό τον Κώστα Αναγνωστόπουλο! “Καλή κίνηση! Μπράβο”, είπε ο μισθοφόρος ενώ λίγο αργότερα του παραπονέθηκε: “Και εγώ έχω σε λίγες μέρες την γιορτή μου! Δεν θα κάνεις δώρα στους συμπαίκτες σου;”. “Με αυτήν την λογική πρέπει να κάνω δώρα σε εσένα, τον Σπαλιάρα και τον Κοκκινάκη… Πόσα δώρα να κάνω; Τι είμαι, ο Άγιος Βασίλης;”, είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού ο Βασάλος.

O Μάριος Ιωαννίδης από την μεριά τον “δούλεψε” για τα γενέθλια του Σπαλιάρα που είναι σύντομα, λέγοντάς του: “Του Σπαλιάρα τι δώρο θα του κάνεις;”.

Είναι γνωστό ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει σχέση και μάλιστα η σύντροφος του έχει εμφανιστεί στα social media και έχει μιλήσει για τον ίδιο και τη σχέση τους, ενώ η Μαριάννα Καλλέργη είχε αποκαλύψει ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν είναι μόνη της.

Αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει μεταξύ τους στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε