Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Χαμός για την κοροϊδία Μανίκα σε Αγγελόπουλο

Survivor: Χαμός για την κοροϊδία Μανίκα σε Αγγελόπουλο

Η κοροϊδία του.. Γιώργου Μανίκα στον Γιώργο Αγγελόπουλο κατά τη διάρκεια των Surviving Games στον Σχοινιά προκάλεσε τις αντιδράσεις των θαυμαστών του μεγάλου φαβορί του Survivor.

Ήταν το Σαββατοκύριακο, λίγο πριν από την επιστροφή των φιναλίστ του Survivor στην Ελλάδα, που Γιώργος Μανίκας και Στέλιος Χανταμπάκης βρέθηκαν στον Σχοινιά για το Beach Bar Project “Surviving Games”. Σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο Γιώργος Μανίκας έκανε τον πανηγυρισμό του μιμούμενος κοροϊδευτικά τον Γιώργο Αγγελόπουλο με σταυροκοπήματα και φιλώντας τους καρπούς του.

“Νιώθω σαν όνειρο. Σε ευχαριστώ Θεέ μου. Αυτό το χώμα είναι ιερό”, φώναζε ο Γιώργος Μανίκας, κάνοντας τον σταυρό του και πιάνοντας στα χέρια του την άμμο στην παραλία. Φυσικά και κάτι τέτοιο δεν θα περνούσε ασχολίαστο από το φανατικό κοινό που στηρίζει τους τελευταίους μήνες τον Γιώργο Αγγελόπουλο, μεγάλο φαβορί του Survivor.

“Καλημέρα! Τι σας έχω; Ο κύριος στο βίντεο (φίλος εγκάρδιος γνωστού(;) παίκτη του survivor που μας απασχολεί συχνά με τις προκλήσεις του) μετά από τη νίκη του σε έναν αγώνα τύπου survivor εναντίον του προαναφερθέντος παίκτη σταυροκοπιεται, φιλάει χέρια, χώματα κοροϊδεύοντας ποιον άλλο; Το Ντάνο! Και φυσικά, κανείς δε θα πει κουβέντα γι’αυτό. Εκεί φτάσαμε. Να κοροϊδεύουμε όποιον κάνει το σταυρό του από ανάγκη και να αφήνουμε έτσι τους κομπλεξικους…. Απογοήτευση! ήταν το σχόλιο που συνόδευε το βίντεο που αναρτήθηκε σε σελίδα θαυμαστών του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Instagram.

Η ενέργεια του Γιώργου Μανίκα που βρέθηκε στον Σχοινιά με τον Στέλιο Χανταμπάκη επανέφερε στο προσκήνιο και την κόντρα του παρουσιαστή με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Οι δυο τους είχαν έρθει σε ανοιχτή αντιπαράθεση, με το φανατικό κοινό του Survivor να υποστηρίζει τον Γιώργο Αγγελόπουλο και να βγάζει εκτός παιχνδιού τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Το γνωστό μοντέλο δίνει τη δική του απάντηση για το θέμα, ανεβάζοντας ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο isntagram. “Χθες στους αγώνες Survivor που είχαμε στον Σχοινιά, έπαιξα τελικό με τον Χανταμπάκη. Βάλαμε στοίχημα και το κέρδισα. Από τη χαρά μου και το πάθος που είχα να τον νικήσω, στο τέλος φίλησα το ιερό μου κομποσκοίνι από την Τήνο που έχω τάμα και είναι για κάτι πολύ προσωπικό. Please μη συνδέεται με τον πανηγυρισμό του Αγγελόπουλου. Δεν παίζουμε με τη θρησκεία μας. Όποιος κοροϊδεύει τον Ντάνο για τον σταυρό του είναι απαράδεκτος. Με αγάπη” έγραψε χαρακτηριστικά.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε