Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor spoiler: Ανατροπή με Σπαλιάρα στον τελικό

Survivor spoiler: Ανατροπή με Σπαλιάρα στον τελικό

Διαρροές δίνουν και παίρνουν για την παραμονή του Γιάννη Σπαλιάρα στο Survivor. Δείτε τις δηλώσεις που “ξέφυγαν” και τα υπονοούμενα για τον τελικό.

Βαλαβάνη, Αγγελόπουλος, Ιωαννίδης, Βασάλος και Σπαλιάρας μάχονται σήμερα στο Survivor για το δεύτερο κολιέ της ασυλίας. Το πρώτο το κατέκτησε χθες ο μισθοφόρος, Κώστας Αναγνωστόπουλος και έτσι εξαιρείται από την ψηφοφορία για αποχώρηση, αυτήν την εβδομάδα.

Οι έξι παίκτες από σήμερα το βράδυ θα μείνουν πέντε και η αγωνία κορυφώνεται αφού spoilers δίνουν και παίρνουν για την τύχη του Γιάννη Σπαλιάρα. Φήμες λένε ότι το γνωστό μοντέλο που είναι ιδιαίτερα συμπαθές στους τηλεθεατές του παιχνιδιού, θα παραμείνει στο Survivor.

Οι υποψίες του φανατικού κοινού του παιχνιδιού για την παραμονή του Σπαλιάρα, άρχισαν όταν η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της “Επιτέλους Σαββατοκύριακο” έκανε ένα… κατά λάθος spoiler για το Survivor. «Αφήνουμε τον Γιάννη και του ευχόμαστε κιόλας καλή επιτυχία, γιατί νομίζω ότι περνάει κιόλας στον τελικό του Survivor», είπε η παρουσιάστρια και όταν την ρώτησαν «στον τελικό;», εκείνης της ξέφυγε, το επιβεβαίωσε και ύστερα τράβαγε τα μαλλιά της για την αποκάλυψη.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, μετά ήρθε και η όλο νόημα δήλωση της Χριστίνας Λαμπίρη στο σημερινό La Biri Biri. «Το Survivor γίνεται Lucky Room… Κάτι τέτοιο θα δούμε στους ημιτελικούς. Στους ημιτελικούς, στο παιχνίδι των ερωτήσεων θα συμμετέχουν οι συγγενείς των παικτών. Ήδη έχουν γυριστεί τα βιντεάκια των συγγενών» αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή του Epsilon.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

«Περίμενε ένα λεπτάκι, αυτό είναι στον ημιτελικό; Άρα τι ρωτάμε παιδιά; Ο Γιάννης είναι σίγουρα στους ημιτελικούς του Survivor» είπε η Χριστίνα Λαμπίρη βλέποντας με νόημα τον κολλητό του Ζώη Σημαντήρα, που βρισκόταν στο πάνελ. «Υπάρχει και το ενδεχόμενο επειδή τα γυρίσματα έχουν γίνει, να έχουμε κάνει καβάτζα τα γυρίσματα μέχρι να διαμορφωθεί η τελική τετράδα. Να έχουν γίνει σε περισσότερους συγγενείς παικτών οι ερωτήσεις», έσπευσε να πει η Κλεοπάτρα Πατλάκη ώστε να παραμένει ένα ερωτηματικό για τον τηλεθεατή.

Υπενθυμίζουμε βέβαια ότι όλες οι παραπάνω διαρροές δεν βασίζονται σε επίσημες πληροφορίες.

Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο του Survivor; Ποιος θα είναι ο νικητής του επόμενου ατομικού αγωνίσματος και του δεύτερου κολιέ ασυλίας; Πώς θα συνεχιστεί το κλίμα των Μαχητών και των Διασήμων στα αγωνίσματα; Τελικά ποιοι θα κατακτήσουν μια θέση στον τελικό; Και τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες απόψε στις 21:00.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Προσοχή Spoiler! Αυτή είναι η τελική τετράδα

Survivor: Τραυματίστηκε άσχημα ο Αγγελόπουλος και ο μισθοφόρος κέρδισε την ασυλία [vids]

Survivor: Τα άγνωστα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε