Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor spoiler: Επική ανατροπή! Χαμός με ασυλία και αποχώρηση!

Survivor spoiler: Επική ανατροπή! Χαμός με ασυλία και αποχώρηση!

Δύο μέρες μας χωρίζουν από το νέο συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor όπου και θα αναδειχθεί ο δεύτερος παίκτης που κερδίζει το αγώνισμα ασυλίας και περνά απευθείας στον ημιτελικό.

Το βράδυ της Κυριακής θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο αγώνισμα του φετινού Survivor, καθώς και το τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού. Οι παίκτες, μετά και την ανάδειξη του νικητή στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, θα βρεθούν στο Συμβούλιο του Νησιού όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελευταία αποχώρηση βάσει της 24ωρης ψηφοφορίας.

Η αγωνία κορυφώνεται λίγα επεισόδια πριν από τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό του Survivor και οι διαρροές, που μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, θέλουν απίστευτη ανατροπή με νικητή στο αγώνισμα ασυλίας τον Γιάννη Σπαλιάρα μετά τα spoilers των προηγούμενων ημερών που ήθελαν νικητή τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής La Biri Biri νικητής στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας που παίρνει και το εισιτήριο για τον ημιτελικό είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, ενώ από το Survivor αποχωρεί ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου, καθώς τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει οι φήμες για μεγάλο καβγά του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Έχουν υπάρξει πολλές αναφορές πως οι δύο παίκτες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια λόγω της αποχώρησής του λίγο πριν τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό του Survivor.

Οι φήμες θέλουν τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να τα βάζει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και να μην θέλει ούτε να τον χαιρετήσει στο Συμβούλιο του Νησιού. Μια ανάρτηση στο facebook που πρόβαλε η εκπομπή La Biri Biri θέλει τους δύο παίκτες να διαπληκτίζονται έντονα και να χρειάζεται η επέμβαση συμπαικτών και ανθρώπων της παραγωγής για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

“Ο προπονητής θαλάσσιου σκι σηκώθηκε να τον χαιρετήσει και η απάντηση του πειρατή ήταν: άντε γα… ρε γελοίε… δεν πρόκειται να δώσω το χέρι μου σε κάποιον σαν εσένα! “Εύχομαι ειλικρινά να επιστρέψεις με άδεια χέρια πίσω”! Ο καθηγητής σκι του είπε να ζητήσει συγγνώμη. Ο πειρατής για να πάρει θέση ο παρουσιαστής και οι συμπαίκτες του πειρατή και να τον προτρέπουν να ηρεμήσει… Ο πειρατής δεν σταμάτησε να βρίζει και όταν ο Σκιαθίτης ανέβασε τους τόνους της φωνής του, ο πειρατής έκανε επίθεση να τον χτυπήσει… Κάπου εκεί ο δάσκαλος του σκι απλά αμύνθηκε και στη συνέχεια μπήκαν άτομα της παραγωγής, κρατούσαν τον πειρατή και τον προειδοποίησαν πως αν δεν φύγει πολιτισμένα θα τον βγάλουν έξω οι ίδιοι!” είναι η επίμαχη ανάρτηση που έχει φουντώσει τις φήμες για άγριο επεισόδιο ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο τις τελευταίες μέρες.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: “Σφαγή” Σπαλιάρα – Αναγνωστόπουλου για τον Αγγελόπουλο! [vid]

Survivor: Το Twitter ξέρει πού πήγε ο μισθοφόρος!

Θάνατος στο Survivor! Με μαύρα περιβραχιόνια στο τελευταίο αγώνισμα

Survivor: Επικό γείωμα Αγγελόπουλου σε Μάριο για την ασυλία! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε