Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η ανατροπή μετά την αποχώρηση του Χρανιώτη

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η ανατροπή μετά την αποχώρηση του Χρανιώτη

Ποια είναι η επόμενη μέρα του Survivor στα αγωνίσματα και τη συμβίωση, μετά την αποχώρηση του Χρανιώτη. Όλες οι αποκαλύψεις του τρέιλερ της Κυριακής.

Οι ανατροπές του Survivor δεν έχουν τέλος. Το χθεσινό επεισόδιο “έκλεισε” με την αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Δείτε τι αποκαλύπτει το τρέιλερ της Κυριακής.

Ο στίβος μάχης του χθεσινού Survivor, απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία, ισορροπία και όπως πάντα ευστοχία. Συγκεκριμένα, οι παίκτες καλούνταν να φέρουν εις πέρας την πορεία τους, κρατώντας στους ώμους τους, ένα σίδερο και ύστερα να συμπληρώσουν ένα παζλ. Στο τέλος, έπρεπε να ρίξουν με γκελ, δύο κολωνάκια και έτσι, κρινόταν ο νικητής.

Στον πάγκο των Μαχητών – λόγω της αριθμητικής τους υπεροχής – έμειναν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης που τις τελευταίες μέρες, είναι ελαφρά τραυματισμένος στο πόδι, αλλά και ο πιο αδύναμος παίκτης τους, ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν αγχωμένος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος νευρικός και η μόνη που προσπάθησε να ανακτήσει το ηθικό της ομάδας, ήταν η Σάρα που φώναζε: “Θετική σκέψη!”.Και αυτή η θετική σκέψη τελικά λειτούργησε, αφού η Σάρα έκανε ενα μικρό βήμα για την ανθρωπότητα, αλλά μεγάλο για αυτούς. Στο 9 – 6, κατάφερε και πέτυχε πρώτη τις δύο βολές και έτσι έκανε το 10 – 6.

Ο παίκτης που αποχώρησε από τους Διάσημους, ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος άλλωστε στις κάμερες του Survivor, το είχε προβλέψει. Με την αποχώρηση του Χρανιώτη, τα αγωνίσματα θα συνεχίσουν ως εξής: Θα παραμείνουν δύο ομάδες και θα αγωνίζονται και έτσι. Άρα ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα παίζει ενάντια στους πέντε παίκτες της ομάδας των Μαχητών, μέχρι την επόμενη ασυλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Το αγώνισμα της Κυριακής φαίνεται αρκετά δύσκολο. Πρόκειται για το πρώτο νυχτερινό αγώνισμα του παιχνιδιού. Οι παίκτες καλούνται να καταθέσουν σώμα και ψυχή γιατί τα δύσκολα τώρα έρχονται και ο τελικός με τους τέσσερις παίκτες, πλησιάζει.

Ποια θα είναι η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη; Πώς θα επηρεάσει τις δύο ομάδες; Πώς θα ανταπεξέλθει ο Ντάνος; Ποιοι παίκτες θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό; Ποιο θα είναι το έπαθλο του επόμενου επεισοδίου; Τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor;

Λίγο υπομονή και η απάντηση έρχεται στις τηλεοπτικές μας οθόνες την Κυριακή στις 21:00.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Οι 5 στιγμές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ στο Survivor!

Survivor: Χαμός για τα κιλά της Βαλαβάνη!

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η ανατροπή μετά την αποχώρηση του Χρανιώτη

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε