Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Survivor τρέιλερ: Μετά την αποχώρηση του Μπο, 3 οι Διάσημοι λίγο πριν τον τελικό [vid]

Survivor τρέιλερ: Μετά την αποχώρηση του Μπο, 3 οι Διάσημοι λίγο πριν τον τελικό [vid]

Η ένταση και το πάθος συνεχίζονται στο νέο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής 11 Ιουνίου. Όσα αποκαλύπτει το τρέιλερ μια ανάσα πριν το τελικό και μετά την αποχώρηση του Μπο

Ένα έντονο επεισόδιο παρακολούθησε χθες το φανατικό τηλεοπτικό κοινό του Survivor. Οι Μαχητές απόλαυσαν πίτσες, ο Μπο αποχώρησε και ο τελικός πλησιάζει με 3 παίκτες προς το παρόν στην ομάδα των Διασήμων. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Αναμένεται την Κυριακή 11 Ιουνίου, νέο επεισόδιο με ακόμα πιο πολύ ένταση και πάθος. Δείτε τι έγινε στο επεισόδιο της Τετάρτης και το τρέιλερ της Κυριακής.

Το επεισόδιο της Τετάρτης ξεκίνησε με αγωνία για τους παίκτες, καθώς την επόμενη μέρα θα αγωνίζονταν για την ασυλία. Το χθεσινό αγώνισμα του Survivor απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία, ισορροπία και συγκέντρωση. Αρχικά, έπρεπε να περάσουν εμπόδια, να μαζέψουν κρίκους να κολουμπήσουν στην πισίνα και μετά να στήσουν έξι κυβάκια σε πυργάκι και να το μετακινήσουν με ένα σκοινί έως το τέλος του διαδρόμου, χωρίς να πέσει ούτε ένα κυβάκι. Τέλος, να στήσουν ξανά τα κυβάκια ανά τρία και να τα ρίξουν με μπάλες. Όποιος πετύχαινε πρώτος τις βολές, ήταν ο νικητής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Μετά από ένα συγκλονιστικό ντέρμπι, νικητές ήταν οι Μαχητές με τελικό σκορ 10 – 8. Στο 8 – 9 έπαιξε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ενάντια στην Σάρα Εσκενάζυ. Παρά την ταλαιπωρία της πρώτης και την τούμπα της δεύτερης, η Σάρα ήταν αυτή που κατάφερε να κάνει το τελικό σκορ 10 – 8. Η ξανθιά παίκτρια του Survivor αποθεώθηκε από την ομάδα της που παρέμειναν ασφαλείς οι 5 παίκτες, ενώ η ομάδα των Διασήμων μπήκε στη διαδικασία αποχώρησης.

Εκτός από τοτέμ της ασυλίας, στο χθεσινό επεισόδιο υπήρχε και έπαθλο φαγητού. Οι παίκτες της νικήτριας ομάδας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πίτσες και αναψυκτικό. Την ίδια ώρα, η ομάδα των Διασήμων προχώρησε στη διαδικασία της αποχώρησης.

Θυμίζουμε ότι οι εννέα παίκτες του Survivor τέθηκαν στη διάθεση του κοινού πριν λίγες μέρες. Βάση των ψήφων, δημιουργήθηκε μια “λίστα” από το 1 έως το 9, όπου στην πρώτη θέση βρίσκεται ο παίκτης με τις περισσότερες θετικές ψήφους και ούτω καθεξής. Σύμφωνα με αυτήν την λίστα, θα αποχωρούν. Από την ψηφοφορία χθες των παικτών, οι δύο υποψήφιοι από ισοψηφία ήταν ο Μπο και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Λόγω της ασυλίας, ο Αγγελόπουλος δεν μπορούσε να είναι υποψήφιος, άρα τρίτος υποψήφιος ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης.

Βάση της 24ωρης κρίσιμης ψηφοφορίας που είχε πραγματοποιηθεί πριν λίγο καιρό, ο πιο… αδύναμος κρίκος ήταν ο Μπο. Για τον ράπερ αυτή ήταν η τελευταία του μέρα στον Άγιο Δομίνικο. Και πλέον οι Διάσημοι μένουν τρεις λίγο πριν τον μεγάλο τελικό (Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη).

Στο νέο επεισόδιο του Survivor, το αγώνισμα θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τους παίκτες. Ταχύτητα, ευλυγισία και ευστοχία είναι απαραίτητα στοιχεία για να τα καταφέρουν. Οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο που το έχουν πολύ ανάγκη και οι δύο. “Κάτι έχουμε πάθει δεν ξέρω τι και μειωνόμαστε…”, φαίνεται να λέει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο τρέιλερ με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της για το τι έπεται…

Ποια ομάδα θα κερδίσει την Κυριακή το βράδυ; Πώς θα επηρεάσει την ομάδα των Διασήμων η αποχώρηση του Μπο; Ποιο θα είναι το πολυπόθητο έπαθλο; Τι άλλη έκπληξη κρύβει το Survivor; Λίγο υπομονή και η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες σε λίγες μέρες…

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Χούτος, Χανταμπάκης, Κοκκινάκης – Survivor: Χαμός για τη selfie σε βενζινάδικο!

Βασάλος – Survivor: Το ειρωνικό γέλιο στον Αγγελόπουλο που δεν πρόσεξε κανείς! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε