Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Survivor τρέιλερ: Ο κακός χαμός! Ορκισμένοι εχθροί διάσημοι – μαχητές! [vid]

Survivor τρέιλερ: Ο κακός χαμός! Ορκισμένοι εχθροί διάσημοι – μαχητές! [vid]

Μετά τα όσα έγιναν στο αγώνισμα που οι μαχητές έκλεψαν τη νίκη μέσα από τα χέρια των διασήμων και την κόντρα ανάμεσα στον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, έχουν αλλάξει δραματικά οι σχέσεις των παικτών στο Survivor.

Διάσημοι και μαχητές δεν έχουν ξεπεράσει τα όσα συνέβησαν ανάμεσά τους παρά την… προσωρινή εκεχειρία που κήρυξαν λόγω της παρουσίας του Σάκη Ρουβά στην παραλία τους. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε έρθει σε απίστευτη κόντρα με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη όταν οι μαχητές έκαναν ένσταση επειδή “έκλεψε” στον αγώνα, παραβιάζοντας τους κανόνες του αγωνίσματος στο Survivor.

“Οι πράξεις μιλάνε, τα λόγια λένε ό,τι θέλουν” λέει ο Μπο στον Γιώργο Αγγελόπουλο, με τον Γιώργο Χρανιώτη να σημειώνει πως έχει σπάσει κάτι στη μεταξύ τους σχέση. “Στον αγώνα ρε φίλε πρέπει να είμαστε εχθροί, τι να κάνουμε δηλαδή”, λέει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στον Κωνσταντίνο Βασάλο. “Πιστεύω ότι έστριψαν δεξιά, εμείς συνεχίζουμε ευθεία προσπαθούμε να τους βάλουμε και εμείς στη δικιά μας ευθεία ή να πάμε από δεξιά μαζί τους”, σημειώνει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Μαχητές και διάσημοι τα δίνουν όλα στο άκρως απαιτητικό αγώνισμα, με την ένταση και το πάθος να χτυπάει κόκκινο για τη νίκη που θα τους χαρίσει το πολυπόθητο έπαθλο του Survivor. “Ο καθένας χρησιμοποιεί ό,τι όπλα έχει στη φαρέτρα του”, υπογραμμίζει ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Διαβάστε επίσης:

Suvivor Βασάλος: Το “hot” βίντεο που “λιώνει” και τις θαυμάστριες του Ντάνου!

Survivor: Επική γκάφα Μελέτη με Βαλαβάνη! Πάρτι στα social media! [vid]

Survivor Βαλαβάνη – Βασάλος: Το story της σχέσης! “Έτοιμη να τον φιλήσει”

Survivor: Διάσημοι – μαχητές τέλος! Ξεκινούν τα ατομικά αγωνίσματα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε