Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Survivor τρέιλερ: Σκύλιασαν για ρεβάνς μετά την ήττα από Τουρκία! [vids]

Survivor τρέιλερ: Σκύλιασαν για ρεβάνς μετά την ήττα από Τουρκία! [vids]

Μετά την ήττα της ελληνικής “dream team” από τους Τούρκους αντιπάλους τους στο Survivor, φαίνεται πως διάσημοι και μαχητές μπαίνουν για να τα δώσουν όλα σε ένα αγώνισμα δύναμης και αντοχής.

Μαχητές και διάσημοι, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου στο Survivor, μπαίνουν απίστευτα παθιασμένοι για να κλέψουν τη νίκη από τα “θηρία” του τουρκικού Survivor και να στείλουν τον μεταξύ τους αγώνα στα… πέναλτι και έναν τρίτο αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Στο απαιτητικό αγώνισμα του Survivor μάλιστα θα μπουν και οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο, με τον Κώστα Κοκκινάκη και τον Γιάννη Σπαλιάρα να αγωνίζονται μαζί και τον Μπο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς θα υπάρχει συνεργασία των παικτών.

Στο χθεσινό αγώνισμα ξεχώρισε από την ελληνική ομάδα του Survivor το μεγάλο φαβορί Γιώργος Αγγελόπουλος που χάρισε 3 νίκες στην ελληνική dream team στο τελικό 10 – 7 της νίκης των Τούρκων. Ήταν κάτι που αναγνώρισε και ο Μάριος Πρίαμος Ιωννίδης, με τους δύο παίκτες να προσπαθούν να βρουν τι πήγε στραβά και έχασε η ελληνική ομάδα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε