Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor τρέιλερ: Σπαλιάρας: “Πονάνε οι ήττες”! Χαμός για την ασυλία [vid]

Survivor τρέιλερ: Σπαλιάρας: “Πονάνε οι ήττες”! Χαμός για την ασυλία [vid]

Η κόντρα διασήμων μαχητών μετά την ήττα των πρώτων στο τελευταίο αγώνισμα επάθλου αναμένεται να δημιουργήσει απίστευτες εντάσεις στη συνέχεια του παιχνιδιού, με το επόμενο αγώνισμα στο Survivor να είναι αυτό της ασυλίας.

Διάσημοι και μαχητές θα κληθούν να τα δώσουν όλα στον επόμενο αγώνα ασυλίας του Survivor, με τους παίκτες των δύο ομάδων να έχουν έρθει σε απίστευτη σύγκρουση μετά τον τελευταίο αγώνα επάθλου. Ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε στο στόχαστρο των διασήμων επειδή στο τελευταίο αγώνισμα επέλεξε να μην αγωνιστεί επικαλούμενος πόνο στη μέση του. Όταν τον είδαν να πανηγυρίζει έξαλλα μετά τη νίκη των μαχητών, Αγγελόπουλος, Χρανιώτης και Κοκκινάκης του επιτέθηκαν φραστικά, χαρακτηρίζοντας ανήθικο αθλητικά το γεγονός ότι έμεινε έξω από το αγώνισμα για πρόβλημα υγείας.

Οι κόντρες διασήμων και μαχητών συνεχίστηκαν και στο Συμβούλιο του Νησιού, με τον Γιάννη Σπαλιάρα να περιμένει συγγνώμη από τους διασήμους για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησαν σε βάρος του. Κανείς όμως δεν φάνηκε διατεθειμένος να του ζητήσει συγγνώμη, με τον Γιώργο Χρανιώτη να του λέει να μην προσπαθεί να δημιουργήσει προστριβές ανάμεσά τους και τον Κώστα Κοκκινάκη να του λέει πως είναι ντροπή του αυτά που κάνει.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε