Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Survivor τρέιλερ: Θέλουν να εξοντώσουν τον Σπαλιάρα [vid]

Survivor τρέιλερ: Θέλουν να εξοντώσουν τον Σπαλιάρα [vid]

Λίγο πριν από την αποχώρηση στο νέο επεισόδιο του Survivor και οι μαχητές εκφράζονται ανοιχτά για την επιθυμία τους να αποχωρήσει ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ενώ η αγωνία είναι στο κόκκινο για τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε ανοιχτά πως προτιμά να φύγει από το Survivor ο Γιάννης Σπαλιάρας παρά ο Ορέστης Τσανγκ ή η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου. Φαίνεται πως όλοι προτιμούν να μείνουν οι παίκτες που ξεκίνησαν μαζί από την αρχή παρά τις κόντρες τους από το να παραμείνει στο Survivor ο Σπαλιάρας που πήγε στην ομάδα με απόφαση των διασήμων.

“Θέλω να παραμείνω και πιστεύω ότι έχω να δώσω κι άλλα πράγματα. Με αυτή την ομάδα ξεκίνησα και με αυτή θέλω να τελειώσω”, τονίζει από την πλευρά του ο Ορέστης Τσανγκ που είναι υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor. Πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί ξανά υποψήφιος, με την παραγωγή να ακυρώνει την προγραμματισμένη αποχώρηση λόγω του τροχαίου και του τραυματισμού του Μάριου Πρίαμου Ιωννίδη και της Ειρήνης Κολιδά.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας βέβαια ζει ό,τι ακριβώς και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Είναι αυτοί που επέλεξαν οι συμπαίκτες τους να στείλουν στην αντίπαλη ομάδα, όπου και εκεί δεν ένιωσαν αποδεκτοί. Έτσι και ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε στο στόχαστρο των μαχητών μετά τον “διωγμό” του από τους διασήμους και μετά τη χαριστική εβδομάδα τον έβγαλαν υποψήφιο για αποχώρηση με την πρώτη ευκαιρία.

Πριν από την αποχώρηση διάσημοι και μαχητές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα ακόμα απαιτητικό αγώνισμα, με τους μαχητές να προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες στους ισάριθμους τελευταίους αγώνες ενώ είχαν και αριθμητική υπεροχή έναντι των διασήμων.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε