Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor τρέιλερ: Βαλαβάνη – Αναγνωστόπουλος “θάβουν” Αγγελόπουλο – Σπαλιάρα! Νέες κλίκες στην ένωση! [vid]

Survivor τρέιλερ: Βαλαβάνη – Αναγνωστόπουλος “θάβουν” Αγγελόπουλο – Σπαλιάρα! Νέες κλίκες στην ένωση! [vid]

Φαίνεται πως η ένωση διασήμων και μαχητών θα ανατρέψει μια ακόμα φορά για τα καλά τις ισορροπίες στο Survivor.

Στο πάρτι της ένωσης του Survivor, διάσημοι και μαχητές συζητούν μεταξύ τους για ψηφοφορίες, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να λέει στον Αναγνωστόπουλο πως ψήφιζε τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Οι δυο τους έχουν κάτσει απόμερα από τους συμπαίκτες τους και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ακούγεται να λέει “σαφώς συνέχεια ψήφιζα τον Ντάνο, αλλά μετά δεν πρέπει να σκεφτείς λίγο και να δυναμώσεις την ομάδα σου;”. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος τόνισε ότι έπρεπε να το είχαν κάνει αυτό πιο νωρίς.

“Κατάλαβα πόσο έξυπνη ψηφοφορία έγινε την τελευταία φορά”, σχολιάζει ο Ορέστης Τσανγκ μιλώντας στο πάρτι της Ένωσης, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να “καρφώνει” πιθανότατα και τον Γιάννη Σπαλιάρα στη συζήτησή της με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. “Είναι καλό παιδί, μιλάει ωραία, αλλά για 40 χρονών άντρας δεν κάνει”, σχολιάζει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να συμφωνεί.

Φυσικά αυτές οι συζητήσεις μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων ίσως να φανερώνουν και τις νέες κλίκες που θα δούμε στο Survivor μετά την Ένωση διασήμων και μαχητών στο ριάλιτι επιβίωσης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε