Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor τρέιλερ: Χαμός στο Ελλάδα – Τουρκία! Έκτακτα επεισόδια! [vid]

Survivor τρέιλερ: Χαμός στο Ελλάδα – Τουρκία! Έκτακτα επεισόδια! [vid]

Με έκτακτο διπλό επεισόδιο θα προβληθεί η μάχη Ελλήνων και Τούρκων διασήμων και μαχητών, με παρουσιαστές τον Σάκη Τανιμανίδη αλλά και τον Τούρκο παραγωγό Αντζούν Ιλίτζαλι στο Survivor.

Ο ΣΚΑΙ αναβάλλει την προβολή του X Factor και φέρνει το δυνατό του χαρτί Πέμπτη και Παρασκευή με διπλό επεισόδιο και το ελληνοτουρκικό Survivor που θα δει το φανατικό κοινό και στις δύο χώρες. Μετά από τρεις μήνες στο Survivor και αλεπάλληλες μάχες ανάμεσα σε διάσημους και μαχητές στα αγωνίσματα, οι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους αντίστοιχους survivors από την Τουρκία.

Στο εντυπωσιακό τρέιλερ βλέπουμε απίστευτο πάθος από Έλληνες και Τούρκους διάσημους και μαχητές που τα δίνουν όλα για το πολυπόθητο έπαθλο. Ο Τούρκος παραγωγός ενημερώνει τους Έλληνες πως αν νικήσουν θα κάνουν μια εβδομάδα διακοπές στο Μπόντρουμ. Σκηνές έντασης, τραυματισμοί και απίστευτος αγώνας ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους, καθώς και εμφάνιση του Fedon Rüzgari που τραγουδά και στις δύο γλώσσες. Ίσως αυτός βέβαια να είναι και ο λόγος που έχει μεταβεί στον Άγιο Δομίνικο ο Σάκης Ρουβάς, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί επίσημα ακόμα ότι θα τραγουδήσει για τους παίκτες!

Ο Acun Ilıcalı ανακοίνωσε στους παίκτες από το τουρκικό Survivor πως θα αντιμετωπίσουν την ελληνική ομάδα. Διάσημοι και μαχητές από το ελληνικό και το τουρκικό Survivor θα τα δώσουν όλα στο αγώνισμα για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο. Όσο για το έπαθλο; Η ομάδα που θα κερδίσει θα περάσει μια βραδιά με τον Fedon Rüzgari, ο οποίος θα τραγουδήσει για αυτούς. Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος τραγουδάει και στις δύο γλώσσες, συνάντησε τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Ilicali.

“Ξέρετε ότι στον Άγιο Δομίνικο ταυτόχρονα με το ελληνικό Survivor τρέχει και το τουρκικό και μπορώ να σας πω κιόλας επειδή έχω υπάρξει εκεί ότι όσο ήμουν εκεί έβλεπα και την αλλαγή βάρδιας. Έφευγαν οι Τούρκοι, έρχονταν οι Έλληνες, τελείωνα οι Έλληνες ξεκινούσαν οι Τούρκοι. Τώρα λοιπόν θα υπάρξει μια συνάντηση αυτών των τεσσάρων ομάδων. Τώρα οι δύο ομάδες κάθε χώρας θα ενωθούν σε μία. Γίνονται δηλαδή εθνικές και θα υπάρξει αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο χώρες. Τα πράγματα έχουν ως εξής. θα γίνουν αρχικά δύο αγώνες. Αν έρθει ισοπαλία το σκορ, θα υπάρξει και τρίτος αγώνας για να αναδείξει το νικητή. Οι δοκιμασίες δεν θα είναι ποδόσφαιρο”, τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη στο Survivor Panorama.

Στις σκέψεις του Τούρκου παραγωγού είναι να γίνει τελικός για Ελλάδα και Τουρκία. Έτσι ενώ ήταν προγραμματισμένο το τελευταίο επεισόδιο του Survivor να προβληθεί τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, τελικά μπορεί να το τραβήξουν δύο ακόμα ημέρες και να ολοκληρωθεί την Τετάρτη 28 Ιουνίου. Τα δύο ριάλιτι είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν την ίδια περίοδο και στα σχέδια των στελεχών της εταιρείας παραγωγής AcunMedya, που είναι και για τα δύο ριάλιτι, είναι να γίνουν οι δύο τελικοί στο ίδιο μέρος. Ο λόγος είναι ότι αφού θα δημιουργηθεί ένας χώρος μάχης θα μειωθεί σημαντικά το κόστος παραγωγής. Άλλωστε Έλληνες και οι Τούρκοι παίκτες θα έχουν γνωριστεί, ως αντίπαλοι και τα επεισόδια με τον αγώνα μεταξύ τους θα προβληθούν και στις δύο χώρες!

Αυτό βέβαια το ντέρμπι Ελλάδας – Τουρκίας μας θυμίζει το κόνσεπτ του Survivor Ελλάδα – Τουρκία που είχε προβληθεί 2006-2007 με παρουσιαστές τον Τούρκο παραγωγό και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Τη νίκη τότε είχε πάρει ο Τούρκος Ντεριά Ντουρμουσλάν που πέθανε το 2011 με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού που αγόρασε με το έπαθλο του Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε