Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο «Νησί»

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο «Νησί»
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.11.2010 | 10:21
Πρώτη δημοσίευση: 29.11.2010 | 10:21

Το έχουμε πει πολλές φορές αλλά θα το πούμε ξανά πως το «Νησί» είναι από τα προγράμματα που κοσμούν το τηλεοπτικό τοπίο. Κι ευτυχώς αυτή είναι η άποψη και των περισσότερων τηλεθεατών που κάθε βδομάδα παρακολουθούν τη σειρά του MEGA.

 
Γιατί μόνο όταν στηρίζουμε τα καλά προγράμματα θα μπορούμε ως τηλεθεατές να απαιτούμε μία καλύτερη τηλεόραση.
 
Πάμε λοιπόν να δούμε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στο αποψινό 7ο επεισόδιο.
 
«Οι Γερμανοί βομβαρδίζουν το Ηράκλειο και αποβιβάζονται στην Κρήτη. Οι κάτοικοι της Πλάκας γεύονται την αγριότητα των εισβολέων, που μπαίνουν στα σπίτια τους, κι αρπάζουν τις προμήθειες τους. Ο Γιώργης με πρωτοφανή ηρωισμό σώζει το Μανωλιό από το μένος των κατακτητών. Ο Αντώνης φεύγει για το βουνό μαζί με τον Δαμιανό και τρεις Εγγλέζους.
 
Στη Σπιναλόγκα ο Παπαδημητρίου έχει προνοήσει και έχει προμηθευτεί τρόφιμα για τους κατοίκους εν όψει του πολέμου. Ο Νίκος, αψηφώντας τους κινδύνους, κολυμπά και πάλι μέχρι την Πλάκα για να συναντήσει την οικογένειά του.
 
Η αρρώστια έχει καταβάλει πάρα πολύ την Ελένη. Καταρρέει και μεταφέρεται σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο.»
 
Από το τρέιλερ της σειράς που προβάλλει το MEGA φαίνεται ότι η Ελένη Πετράκη (Κατερίνα Λέχου) πεθαίνει και ο μικρός Δημήτρης (Μάνος Τσαγκαράκης) την αποχαιρετά στο μνήμα της. Και μόνο από το τρέιλερ δικαιολογείται γιατί ο μικρός ερασιτέχνης ηθοποιός έχει κερδίσει τόσο θετικές κριτικές για την ερμηνεία του!
 
Γρηγόρης Μελάς
 
    Διαδώστε αυτό το άρθρο