Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο «Νησί»

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο «Νησί»
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.03.2011 | 09:52
Πρώτη δημοσίευση: 21.03.2011 | 09:49

Οι ήρωες της σειράς του MEGA εξακολουθούν με τις «ζωές» τους να κερδίζουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Κι αυτή τη βδομάδα, οι εξελίξεις στο 18ο επεισόδιο είναι συγκλονιστικές.

Ο Παπαδημητρίου πλησιάζει τα παιδιά της Ευγενίας και προτείνει στο Λευτέρη δουλειά στην εφημερίδα της Σπιναλόγκας. Η Ευγενία αρχίζει να υποχωρεί βλέποντας ότι τα παιδιά της αρχίζουν να συμπαθούν τον πρόεδρο.Ο Μανόλης ανακοινώνει στους Βανδουλάκηδες ότι έκανε πρόταση γάμου στη Μαρία. Η Άννα κρύβει τη ζήλια της και προσποιείται ότι χαίρεται για την αδελφή της. Ο Γιώργης είναι πανευτυχής για την καλή τύχη της κόρης του.Ο Μανόλης και η Μαρία αρραβωνιάζονται στην Πλάκα. Η Άννα όμως, δεν πηγαίνει προσποιούμενη την άρρωστη.

Τις επόμενες ημέρες η Μαρία ευτυχισμένη ετοιμάζεται για το γάμο της χωρίς να γνωρίζει τα άσχημα παιχνίδια που της παίζει η μοίρα. Η Άννα επισκέπτεται την Πλάκα μετά από πολύ καιρό. Τότε η Μαρία ανακαλύπτει στο πόδι της ένα σημάδι σαν κι αυτά που είχε η μητέρα της η Ελένη. Η Άννα το βλέπει… και η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 21:50.

Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο