Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σύγκρουση στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη

Οι ψύχραιμοι και οι… αγχωμένοι

Ακόμα μία βδομάδα τελείωσε και σήμερα το πρωί οι «μονομάχοι» έλαβαν το ραβασάκι της AGB. Κάποιοι θα περάσουν ένα ήρεμο σαββατοκύριακο ενώ κάποιοι άλλοι θα είναι αγχωμένοι για το τι πρέπει να κάνουν την επόμενη βδομάδα προκειμένου να ανεβάσουν τους μέσους όρους τηλεθέασης των εκπομπών τους.
 
Πάμε να δούμε λοιπόν τι έγινε χθες Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη.
Η σύγκρουση ήταν ανάμεσα στους Καραμέρο –Χαριτάτο με τη Μενεγάκη αφού ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά έφυγαν πολύ μπροστά. Το «10 με 1 Μαζί» κατάφερε να μείνει στη δεύτερη θέση αλλά με μικρή διαφορά από τον «Καφέ με την Ελένη».
 
Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο τηλεθέασης το «Πρωινό Mou» του MEGA έφτασε στο 22,8%. Αρκετά πιο πίσω βρέθηκε το «10 με 1 Μαζί» του ΑΝΤ1 σημειώνοντας 13,8 ενώ απειλήθηκε από τον «Καφέ με την Ελένη» που σημείωσε μέσο όρο 12,9. Λογικό λοιπόν και στον ΑΝΤ1 και στον ALPHA να περάσουν ένα… δύσκολο σαββατοκύριακο προσπαθώντας να ετοιμάσουν τις εκπομπές τους για την επόμενη βδομάδα, μπας και συγκεντρώσουν περισσότερους τηλεθεατές.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι αυτά τα ποσοστά είναι οι «βρώμικοι» μέσοι όροι και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους τηλεθέασης στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE τη Δευτέρα που θα ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία της AGB.
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε