Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Συμβαίνει τώρα… με την Τσαπανίδου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Φεύγει ή μένει στη ΝΕΤ?

Έντονη φημολογία τις τελευταίες ημέρες για αποχώρηση της Πόπης Τσαπανίδου από την κρατική τηλεόραση. Μάλιστα, οι ίδιες φήμες λένε ότι η δημοσιογράφος ανακοίνωσε ήδη σε συνεργάτες της στην κρατική τηλεόραση ότι την επόμενη Παρασκευή πρόκειται να αποχωρήσει επίσημα από την ΕΡΤ.
Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η Τσαπανίδου σκοπεύει να συνεχίσει κανονικά την εκπομπή της «Συμβαίνει τώρα» στην ΝΕΤ, ενώ μάλιστα, ουδέποτε ανακοίνωσε την αποχώρησή της στους συνεργάτες της.
Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, είναι αλήθεια ότι η δημοσιογράφος έχει δεχτεί προτάσεις από άλλα δύο τηλεοπτικά κανάλια αλλά δεν σκοπεύει στην παρούσα φάση να αποχωρήσει από την κρατική τηλεόραση, αν και εφόσον δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την εκπομπή της. Και όταν λέμε «πρόβλημα», αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν εννοούμε μόνο οικονομικές περικοπές αλλά και περικοπές σε ανθρώπινο και τεχνικό δυναμικό της εκπομπής καθώς και παρεμβάσεις και αλλαγές στη θεματολογία της εκπομπής!
Γιατί αν υπάρξουν αυτές οι περιπτώσεις-«προβλήματα», σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, είναι σίγουρο ότι η Τσαπανίδου θα αντιδράσει και θα… επιβεβαιώσει την έντονη φημολογία! Ίσως όχι την πρώτη Φλεβάρη… αλλά πολύ σύντομα!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε