Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Συναγερμός στο Μαρούσι για το «Πρωινό ΑΝΤ1»

Συναγερμός στο Μαρούσι για το «Πρωινό ΑΝΤ1»

Σκληρή η μάχη της τηλεθέασης και πολλές φορές υπάρχουν ανατροπές με αποτέλεσμα οι «μονομάχοι» να προσπαθούν να ανασυγκροτήσουν τις δυνάμεις τους.

Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι ισχύει τις τελευταίες μέρες στον ΑΝΤ1 που βλέπουν τις τηλεθεάσεις της ψυχαγωγικής ενότητας στην πρωινή ζώνη τους να πέφτουν.
 
Αν και ο Χρήστος Φερεντίνος με τη Σίσσυ Χρηστίδου ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς, εντούτοις τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά καταφέρνουν να τους κερδίζουν στη μάχη της τηλεθέασης.
 
Χαρακτηριστικό είναι ότι χθες, Δευτέρα, το «Πρωινό Mou» στο MEGA σημείωσε 28,6 καθαρό μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 33,5 στο δυναμικό κοινό ενώ το «Πρωινό ΑΝΤ1» έκανε 25,5 και 22,7, αντίστοιχα.
 
Ως εκ τούτου λοιπόν στο κανάλι του Αμαρουσίου σήμανε συναγερμός θεωρώντας πως ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει γρήγορα πριν η εκπομπή του MEGA παγιωθεί στην πρώτη θέση. Μάλιστα, αν και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στο κανάλι του Αμαρουσίου θεωρούσαν ότι οι καλεσμένοι δεν κάνουν τη διαφορά και τα νούμερα τηλεθέασης, εντούτοις αποφάσισαν πως πρέπει να δοκιμάσουν με πιο λαμπερά ονόματα που θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν περισσότερους τηλεθεατές. Έτσι, τις επόμενες μέρες και μετά την πρεμιέρα στις καινούργιες εκπομπές του prime time σκοπεύουν να περάσουν από το πλατό της εκπομπής πολλά από τα πρόσωπα του καναλιού και να «ανακριθούν» από τους οικοδεσπότες.
 
Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά το συναγερμό, στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι ευχαριστημένοι από την πορεία της ψυχαγωγικής εκπομπής στην πρωινή τους ζώνη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν να είναι και πρώτοι. Γι’ αυτό και σκοπεύουν να κάνουν σύντομα τις διορθωτικές κινήσεις και επεμβάσεις ώστε να φέρουν τα επιθυμητά νούμερα. Το αν τα καταφέρουν ή όχι, θα του διαπιστώσουμε εν καιρώ…
 

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε