Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Συνεχίζεται η κόντρα «Πλάκα κάνεις» και «Η ζωή της άλλης»

Το είπαμε και την προηγούμενη βδομάδα πως, με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής «Πλάκα κάνεις», το γέλιο πουλά.

Η εκπομπή του ΑΝΤ1 έκανε εντυπωσιακή είσοδο κερδίζοντας μάλιστα στο δυναμικό κοινό τη «Ζωή της άλλης».

 
Τι έγινε όμως προχθές, την Τετάρτη με τη μάχη της καθημερινής εκπομπής του MEGA και της εβδομαδιαίας χιουμοριστικής εκπομπής; Και τι λογαριασμό έκανε για τον ALPHA η εκπομπή «Για λογαριασμό σας» που προβάλλεται την ίδια ώρα;
 
Νικήτρια στο γενικό σύνολο βγήκε πάλι η «Ζωή της άλλης» (με 46,5 έναντι 23,7) ενώ η κόντρα τους στο δυναμικό κοινό συνεχίστηκε και τα ανταγωνιστικά προγράμματα ισοβάθμησαν (με 35,2). Την ίδια ώρα ο Νίκος Σαμοΐλης σημείωσε 13,4 στο γενικό σύνολο και 14,7 στο δυναμικό κοινό.
 
Αν μάλιστα συγκρίνουμε τις επιδόσεις τους σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα βλέπουμε ότι στο γενικό σύνολο «Πλάκα κάνεις» και «Για λογαριασμό σας» σημείωσαν άνοδο, ενώ η «Ζωή της άλλης» σημείωσε πτώση. Βέβαια τα ποσοστά της είναι τόσο υψηλά που μάλλον είναι… ανάξιο λόγου και φόβου στο κανάλι της Μεσογείων. Βέβαια πολλά πράγματα ξεκινούν από μία… πλάκα και καταλήγουν σε δράματα! Ωστόσο στο δυναμικό κοινό η σειρά του MEGA και η εκπομπή του ΑΝΤ1 σημείωσαν άνοδο ενώ η real life του ALPHA έπεσε.
 
Συγκεκριμένα λοιπόν οι μέσοι όροι τηλεθέασης των εκπομπών στο γενικό σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό είναι οι παρακάτω. Να σημειώσουμε ότι τα νούμερα στην παρένθεση είναι οι επιδόσεις τους την προηγούμενη βδομάδα, όπως τις έχει καταγράψει η Nielsen.
 
 

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

 

Γενικό σύνολο

 

Δυναμικό κοινό

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ- MEGA
46,5 (48,3)
35,2 (33)
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ- ANT1
23,7 (21,5)
35,2 (34)
ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ- ALPHA
13,4 (10,5)
14,7 (13,1)
 
 
Γρηγόρης Μελάς
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε