Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Συνεχίζονται τα μπερδέματα στους «Βασιλιάδες»

Συνεχίζονται τα μπερδέματα στους «Βασιλιάδες»

Υψηλές τηλεθεάσεις συνεχίζουν να σημειώνουν οι «Βασιλιάδες». Χθες, το διπλό επεισόδιο της ελληνικής σειράς που πρόβαλλε το MEGA, σημείωσε 35,9 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 36,4 στο δυναμικό κοινό.

Λογικό λοιπόν, σήμερα, που λόγω της απεργίας της ΕΤΙΤΑ δεν μεταδίδονται live εκπομπές και δελτία ειδήσεων, το κανάλι της Μεσογείων να… γεμίσει το πρόγραμμά του με την πετυχημένη του σειρά.

Έτσι, αμέσως μετά την προβολή της καθημερινής σειράς «Κλεμμένα όνειρα» θα προβάλλει σε επανάληψη τα δύο επεισόδια που προβλήθηκαν χθες το βράδυ και στη συνέχεια ένα καινούργιο επεισόδιο. Τι θα γίνει σε αυτό;

Τα μπερδέματα συνεχίζονται για τους ήρωες της σειράς. Ο Αιμίλιος είναι σε σύγχυση και δεν ξέρει τι να πιστέψει για τη Λίζα ενώ ο Μαλέας τον παροτρύνει να κοιτάξει την ταυτότητά της!. Η Χριστίνα πανικοβάλλεται όταν μαθαίνει ότι η Νάντια ξέρει για τη σχέση της με το Μάρκο και η Στέλλα αποκαλύπτει στο Μάρκο τα αισθήματα της Γιούλης για εκείνον!.

Η Γιούλη προσπαθεί φρικαρισμένη να σκεφτεί ένα τρόπο να ξεμπλέξει από το Μάνο και τη “Στάφυλος” και η Χριστίνα ανακοινώνει στην Ευγενία τη σχέση της με το Μάρκο. Η συνέχεια… επί της οθόνης του MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε