Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Συνεχίζουν στο STAR Μελέτη, Λαμπίρη, Σεργουλόπουλος, Μπακοδήμου

Συνεχίζουν στο STAR Μελέτη, Λαμπίρη, Σεργουλόπουλος, Μπακοδήμου

Τι αλλαγές σκοπεύουν να κάνουν στις εκπομπές τους

Κανονικά συνεχίζονται και την επόμενη χρονιά στο STAR οι εκπομπές «Πρωινή μελέτη», «Super Star» και «Φώτης και Μαρία live». Αν κι έχει γίνει πολύς λόγος για το τι πρόκειται να γίνει με τις τρεις εκπομπές του καναλιού της Κηφισιάς, τελικά αυτές θα συνεχίσουν ως έχουν… αλλά με αλλαγές!

Συγκεκριμένα, αν και οι τρεις εκπομπές θα συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά να προβάλλονται την ίδια ώρα, εντούτοις θα γίνουν αλλαγές, κυρίως στους ανθρώπους που πλαισιώνουν τους παρουσιαστές, δηλαδή στα πάνελ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit όμως, στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη θα γίνουν αλλαγές και στη θεματολογία καθότι η ίδια η παρουσιάστρια θέλει να πάει την εκπομπή της πιο… μπροστά και να μπει πιο ενεργά στο χώρο του infotainment αφήνοντας πίσω της το… δρόμο του gossip.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, οι Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου θέλουν να κάνουν μία εκπομπή πιο… «ράδιο αρβύλα», δηλαδή με σάτιρα και καυστικά σχόλια για τα… κακώς κείμενα του τηλεοπτικού κι όχι μόνο τοπίου!

Η μόνη που φαίνεται πως θα συνεχίσει στην ίδια πλεύση θεματολογίας είναι η Ελεονώρα Μελέτη προσπαθώντας όμως σε περισσότερα αποκλειστικά lifestyle θέματα ενώ δεν αποκλείεται να εντάξει και ένα πιο κοινωνικό κομμάτι στην εκπομπή της.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε